Appje voor de Borst

Met Appje voor de Borst verzamel je alle praktische informatie rond de voeding, de luiers en het gewicht van je baby efficiënt op één plek. Achter het ontstaan van de app zitten drie synergetische krachten. Als eerste de bron van inspiratie, namelijk een vroedvrouw die merkte dat borstvoeding door gebrek aan kennis steeds vaker de baan moest ruimen voor flesvoeding. Als tweede de bron van realisatie, Lemon uiteraard, die de praktische uitwerking van de app onder handen nam. En als laatste de bron van investering, meer bepaald Harry Demey van LDV United.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Hybrid iOS/Android Mobile Application
Lanceerdatum 10/2016
Appje voor de Borst - Mockup

Appje voor de Borst: eenvoudig en handig

Met Appje voor de Borst registreer je bijvoorbeeld wanneer en met welke borst je baby voeding kreeg, hoe de voeding verliep, hoe lang een sessie duurt via een geïntegreerde timer, en eventueel extra notities. Bij de luiers geef je aan over welk type inhoud het gaat, inclusief de hoeveelheid en het tijdstip. En als laatste vul je van tijd tot tijd het gewicht van je baby in.

Naast een mooi en praktisch overzicht van je eigen spruit, geeft de app ook nog algemene informatie aan die relevant is voor jonge ouders. Extra tip: de app bevat een module waarmee je gemakkelijk de gegevens van je baby verstuurt naar het e-mailadres van je vroedvrouw. Eenvoudig en handig!

Appje voor de Borst - Mockup

“Geen verplichtingen, gewoon een gemakkelijke manier om jouw voedingen te registreren en te weten dat er achter je schouder iemand mee kijkt of het goed loopt. Want we hebben allemaal graag wat zekerheid. Heb je die niet nodig, even goed, op je instinct vertrouwen wordt aangemoedigd”.

Appje voor de Borst - Screenshot

Relevante Cases

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

Multipharma

Mobile app

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.