Appje voor de Borst

Met Appje voor de Borst verzamel je alle praktische informatie rond de voeding, de luiers en het gewicht van je baby efficiënt op één plek. Achter het ontstaan van de app zitten drie synergetische krachten. Als eerste de bron van inspiratie, namelijk een vroedvrouw die merkte dat borstvoeding door gebrek aan kennis steeds vaker de baan moest ruimen voor flesvoeding. Als tweede de bron van realisatie, Lemon uiteraard, die de praktische uitwerking van de app onder handen nam. En als laatste de bron van investering, meer bepaald Harry Demey van LDV United.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Hybrid iOS/Android Mobile Application
Lanceerdatum 10/2016
Appje voor de Borst - Mockup

Appje voor de Borst: eenvoudig en handig

Met Appje voor de Borst registreer je bijvoorbeeld wanneer en met welke borst je baby voeding kreeg, hoe de voeding verliep, hoe lang een sessie duurt via een geïntegreerde timer, en eventueel extra notities. Bij de luiers geef je aan over welk type inhoud het gaat, inclusief de hoeveelheid en het tijdstip. En als laatste vul je van tijd tot tijd het gewicht van je baby in.

Naast een mooi en praktisch overzicht van je eigen spruit, geeft de app ook nog algemene informatie aan die relevant is voor jonge ouders. Extra tip: de app bevat een module waarmee je gemakkelijk de gegevens van je baby verstuurt naar het e-mailadres van je vroedvrouw. Eenvoudig en handig!

Appje voor de Borst - Mockup

“Geen verplichtingen, gewoon een gemakkelijke manier om jouw voedingen te registreren en te weten dat er achter je schouder iemand mee kijkt of het goed loopt. Want we hebben allemaal graag wat zekerheid. Heb je die niet nodig, even goed, op je instinct vertrouwen wordt aangemoedigd”.

Appje voor de Borst - Screenshot

Relevante Cases

Squire

web platform

Squire is een stageplatform dat het vinden van een stageplek voor studenten eenvoudiger maakt. Daarnaast kunnen bedrijven proactief op zoek gaan naar de ideale stagiair(e).

KU Leuven

Web Platform

KU Leuven schakelde Lemon in om een webplatform te ontwerpen waarop personeel gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards, terug kan vinden en kan personaliseren.

Multipharma

Mobile app

DAS

Website

De website werd door Lemon gelanceerd aan de hand van de gekregen grafische richtlijnen en de wensen omtrent het design. Lemon is dan ook verantwoordelijk voor de juiste werking van de website.