Appje voor de Borst

Met Appje voor de Borst verzamel je alle praktische informatie rond de voeding, de luiers en het gewicht van je baby efficiënt op één plek. Achter het ontstaan van de app zitten drie synergetische krachten. Als eerste de bron van inspiratie, namelijk een vroedvrouw die merkte dat borstvoeding door gebrek aan kennis steeds vaker de baan moest ruimen voor flesvoeding. Als tweede de bron van realisatie, Lemon uiteraard, die de praktische uitwerking van de app onder handen nam. En als laatste de bron van investering, meer bepaald Harry Demey van LDV United.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Hybrid iOS/Android Mobile Application
Lanceerdatum 10/2016
Appje voor de Borst - Mockup

Appje voor de Borst: eenvoudig en handig

Met Appje voor de Borst registreer je bijvoorbeeld wanneer en met welke borst je baby voeding kreeg, hoe de voeding verliep, hoe lang een sessie duurt via een geïntegreerde timer, en eventueel extra notities. Bij de luiers geef je aan over welk type inhoud het gaat, inclusief de hoeveelheid en het tijdstip. En als laatste vul je van tijd tot tijd het gewicht van je baby in.

Naast een mooi en praktisch overzicht van je eigen spruit, geeft de app ook nog algemene informatie aan die relevant is voor jonge ouders. Extra tip: de app bevat een module waarmee je gemakkelijk de gegevens van je baby verstuurt naar het e-mailadres van je vroedvrouw. Eenvoudig en handig!

Appje voor de Borst - Mockup

“Geen verplichtingen, gewoon een gemakkelijke manier om jouw voedingen te registreren en te weten dat er achter je schouder iemand mee kijkt of het goed loopt. Want we hebben allemaal graag wat zekerheid. Heb je die niet nodig, even goed, op je instinct vertrouwen wordt aangemoedigd”.

Appje voor de Borst - Screenshot

Relevante Cases

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.

Rond

IoT project

ROND is een product dat er is gekomen in samenwerking met Shiver nv. Het brengt de mogelijkheid voor een snellere en makkelijkere installatie van stopcontacten en schakelaars.

Diageo

Web Platform

Diageo verlicht de administratieve lasten van hun initiatief Diageo Bar Academy met een online platform, ontwikkeld door Lemon, dat op maat gemaakte planningen voorziet en beheert.