Diamondbase

Diamondbase is een app die diamanthandelaars een efficiënte en gefaciliteerde manier aanbiedt om de certificaten van hun diamanten te beheren en uit te wisselen. Lemon ontwikkelde Diamondbase in samenwerking met een diamanthandelaar die het probleem van binnenuit meemaakte. Diamanthandelaars zouden namelijk de certificaten van diamanten bij aankoop of verkoop delen via foto’s op WhatsApp, wat bij een grote hoeveelheid diamanten al snel onoverzichtelijk wordt. Volgens hem was er nood aan een betere manier om de certificaten van hun collectie diamanten overzichtelijk bij te houden en uit te wisselen. En die kwam er, met Diamondbase!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Mobile App based on the Ionic Framework
Lanceerdatum 01/2017
Diamondbase - Image

De App

Diamondbase verzorgt een duidelijk overzicht van de diamanten die de handelaar bezit, telkens met een bijbehorend certificaat met gedetailleerde informatie over de karakteristieken van de diamant. Via filters kan de handelaar heel snel een Diamondbase certificaat terugvinden, dat bovendien nog makkelijker te delen is met contacten via WhatsApp of e-mail.

Certificaten toevoegen

Wil je certificaten toevoegen als handelaar? Dat kan, en je hebt er enkel een simpele foto van het papieren certificaat voor nodig. De app analyseert de foto en downloadt vervolgens de juiste digitale versie uit een database die alle certificaten digitaal bijhoudt.

Diamondbase - Image

Relevante Cases

Forganiser

Web Platform

Lemon ontwikkelde Forganiser, een tool om flexibele en vaste werkkrachten te managen. Het platform helpt bedrijven om hun werkkrachten efficiënt te vinden, te plannen en te betalen.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

Carey

Mobile App

Carey is een mobiele coach die patiënten assisteert bij de aanloop naar een ingreep en de genezing nadien