Findout

Antwerpen bruist van de interessante evenementen. Vaak mislopen evenementen echter bezoekers omwille van de onwetendheid. De zusters Geudens zagen dit gat in de markt en waren vastberaden om hier iets aan te doen. En niet veel later werd FindOut geboren, in samenwerking met Lemon! Hun missie? Het meest kwalitatief, volledig en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen aanbieden, om de ‘Antwerpenaar’ en bezoekers van heinde en verre te informeren, te inspireren en te vermaken!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular 2 'Squeeze' based web platform
Lanceerdatum 07/2017
FindOut - Image

Vind de leukste events in Antwerpen

Antwerpen was nog nooit zo makkelijk te ontdekken. Vind de meest fantastische events doorheen de verschillende categorieën, filter op datum en/of prijs, of verken (trending) tags. Of laat je je liever inspireren door de keuze van de redactie? Dat kan ook! Een algoritme dat verschillende databases en sociale media combineert, zorgt steeds voor een uitgebreid overzicht van alle evenementen in Antwerpen. En worden er nieuwe evenementen toegevoegd? Dan biedt het platform deze automatisch aan.

Dé meeting spot voor Antwerpse events!

FindOut is gratis en toegankelijk voor zowel bezoeker als organisator. In andere woorden: een rijkdom aan inspiratie voor beide partijen! FindOut kan zelfs een belangrijke en interessante bijkomende rol vervullen voor de organisator van evenementen, aangezien zij hun evenementen kunnen promoten naar hun doelgroep door slimme marketing. Ziezo, weer tijd en geld uitgespaard!

FindOut - Image

Relevante Cases

DAS

Website

De website werd door Lemon gelanceerd aan de hand van de gekregen grafische richtlijnen en de wensen omtrent het design. Lemon is dan ook verantwoordelijk voor de juiste werking van de website.

BuzzyBro

IoT

SlimBak

Internet of Things Platform

Lemon ontwikkelde Slimbak. Dit is een Internet of Things systeem dat het afvalbeheer in steden en parken optimaliseert door via sensoren te meten hoe vol een vuilnisbak is.

Promat

Promat International NV behoort tot de Etex Group, een industriële groep in bouwmaterialen. Lemon heeft een app gemaakt om het juiste vuurbestendige materiaal te kiezen.