Findout

Antwerpen bruist van de interessante evenementen. Vaak mislopen evenementen echter bezoekers omwille van de onwetendheid. De zusters Geudens zagen dit gat in de markt en waren vastberaden om hier iets aan te doen. En niet veel later werd FindOut geboren, in samenwerking met Lemon! Hun missie? Het meest kwalitatief, volledig en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen aanbieden, om de ‘Antwerpenaar’ en bezoekers van heinde en verre te informeren, te inspireren en te vermaken!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular 2 'Squeeze' based web platform
Lanceerdatum 07/2017
FindOut - Image

Vind de leukste events in Antwerpen

Antwerpen was nog nooit zo makkelijk te ontdekken. Vind de meest fantastische events doorheen de verschillende categorieën, filter op datum en/of prijs, of verken (trending) tags. Of laat je je liever inspireren door de keuze van de redactie? Dat kan ook! Een algoritme dat verschillende databases en sociale media combineert, zorgt steeds voor een uitgebreid overzicht van alle evenementen in Antwerpen. En worden er nieuwe evenementen toegevoegd? Dan biedt het platform deze automatisch aan.

Dé meeting spot voor Antwerpse events!

FindOut is gratis en toegankelijk voor zowel bezoeker als organisator. In andere woorden: een rijkdom aan inspiratie voor beide partijen! FindOut kan zelfs een belangrijke en interessante bijkomende rol vervullen voor de organisator van evenementen, aangezien zij hun evenementen kunnen promoten naar hun doelgroep door slimme marketing. Ziezo, weer tijd en geld uitgespaard!

FindOut - Image

Relevante Cases

Oosterweel Werkt

Mobile app

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Inpress

Web Platform

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars.

DAS

Website

De website werd door Lemon gelanceerd aan de hand van de gekregen grafische richtlijnen en de wensen omtrent het design. Lemon is dan ook verantwoordelijk voor de juiste werking van de website.

Diageo

Web Platform

Diageo verlicht de administratieve lasten van hun initiatief Diageo Bar Academy met een online platform, ontwikkeld door Lemon, dat op maat gemaakte planningen voorziet en beheert.