Findout

Antwerpen bruist van de interessante evenementen. Vaak mislopen evenementen echter bezoekers omwille van de onwetendheid. De zusters Geudens zagen dit gat in de markt en waren vastberaden om hier iets aan te doen. En niet veel later werd FindOut geboren, in samenwerking met Lemon! Hun missie? Het meest kwalitatief, volledig en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen aanbieden, om de ‘Antwerpenaar’ en bezoekers van heinde en verre te informeren, te inspireren en te vermaken!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular 2 'Squeeze' based web platform
Lanceerdatum 07/2017
FindOut - Image

Vind de leukste events in Antwerpen

Antwerpen was nog nooit zo makkelijk te ontdekken. Vind de meest fantastische events doorheen de verschillende categorieën, filter op datum en/of prijs, of verken (trending) tags. Of laat je je liever inspireren door de keuze van de redactie? Dat kan ook! Een algoritme dat verschillende databases en sociale media combineert, zorgt steeds voor een uitgebreid overzicht van alle evenementen in Antwerpen. En worden er nieuwe evenementen toegevoegd? Dan biedt het platform deze automatisch aan.

Dé meeting spot voor Antwerpse events!

FindOut is gratis en toegankelijk voor zowel bezoeker als organisator. In andere woorden: een rijkdom aan inspiratie voor beide partijen! FindOut kan zelfs een belangrijke en interessante bijkomende rol vervullen voor de organisator van evenementen, aangezien zij hun evenementen kunnen promoten naar hun doelgroep door slimme marketing. Ziezo, weer tijd en geld uitgespaard!

FindOut - Image

Relevante Cases

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.

E-talage

Web Platform / Website

Lemon ontwikkelde E-talage, een online platform dat communicatie-, order- en transactiediensten aanbiedt aan lokale handelaars.

Yuki

Website / Web Platform / Mobile App

Yuki is een platform dat online boekhouden verbetert met slimme software. Lemon voorzag de integratie van een nieuwe module in de app en de rebranding van het merk met een nieuw logo.

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.