Forganiser

Forganiser is een tool die het management van flexibele en vaste werkkrachten faciliteert. Lemon ontwikkelde dit platform in samenwerking met een toenmalige partner om onder andere hun online personeelsplanning te optimaliseren. Concreet helpt het platform bedrijven om hun werknemers op een snelle en gestructureerde manier te vinden, te plannen en zelfs te betalen. Het platform is op maat gemaakt voor de horeca- en cateringsector, de eventsector en voor bedrijven die met jobstudenten werken.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Web Platform, Hybrid iOS & Android Mobile App
Lanceerdatum 01/2015
Forganiser - Mockups

Forganiser voor werkgevers

De eventsector en de horeca- en cateringsector staan bekend voor hun fluctuerende workload. Een tool voor flexibele personeelsplanning is daarom essentieel voor de werkgevers. Zo vinden ze makkelijk de gepaste werkkrachten, wanneer zij die het meest nodig hebben. Forganiser is zo’n online platform dat toelaat om efficiënt de juiste flexibele werkkrachten te vinden. Met slechts enkele clicks en slimme filters ontdek je snel en efficiënt welke personen beschikbaar zijn, en hoe goed zij hebben gepresteerd tijdens vergelijkbare opdrachten.

Forganiser geeft ook de mogelijkheid om een lijst van favoriete werkkrachten met andere gelijkaardige organisaties te delen. Daarnaast verzorgt het platform ook de payroll administratie, zodat de focus meer ligt op het operationele deel van de job.

Forganiser voor werknemers

Forganiser is niet alleen de ideale tool voor werkgevers, maar ook voor werknemers die graag in de eventsector of horeca- en cateringsector werken. Op het platform bekijk je een lijst van de huidige jobaanbiedingen en kies je de opdrachten die binnen jouw planning passen. Vervolgens biedt het platform een praktisch overzicht van je werkdagen, zoals de data, de locaties, de werkuren enzovoort. Bovendien draagt Forganiser zorg voor de administratie en communicatie met de werkgever. Zo verspil je geen kostbare tijd en ligt de focus op wat belangrijk is: een goede indruk maken!

Forganiser - Mockups

Relevante Cases

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

Inpress

Web Platform

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars.

Squire

web platform

Squire is een stageplatform dat het vinden van een stageplek voor studenten eenvoudiger maakt. Daarnaast kunnen bedrijven proactief op zoek gaan naar de ideale stagiair(e).

Appje voor de Borst

Mobile App

Lemon ontwikkelde Appje voor de Borst, een app waarmee jonge ouders alle praktische informatie over de voeding, de luiers en het gewicht van hun baby verzamelen.