Noah

Noah Store Manager is een ERP/CRM-softwaresysteem dat het winkelmanagement voor baby- en kinderspeciaalzaken digitaliseert en optimaliseert. Het softwarepakket integreert een webbased platform dat geschreven werd in Ember enerzijds, en een Angular-kassa applicatie voor Windows en Mac OS X anderzijds.

Initieel ontwikkelde Lemon het ERP/CRM-softwaresysteem voor een specifieke baby- en kinderspeciaalzaak. Zij hadden nood aan een gestructureerde en procesmatige aanpak, omdat het toenmalige systeem niet voldoende ondersteuning kon bieden. Later bleek het systeem ook nuttig te zijn voor andere baby- en kinderspeciaalzaken. En zo werd Noah Store Manager geboren.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Ember Based ERP
Lanceerdatum 06/2017

Noah Store Manager, jouw digitale partner

Met Noah Store Manager als jouw digitale partner sta je een stuk sterker in de digitale wereld. Het systeem is niet alleen efficiënt en gebruiksvriendelijk, maar maakt ook van verschillende taken kinderspel. En die taken gaan verder dan enkel het stockbeheer van de winkel. Bestellingen worden automatisch geplaatst bij beperkte stock, er wordt gebruik gemaakt van back-order tracking, orderpicking, een uitgebreid rollensysteem voor gebruikers, koppeling met Tableau wat analyse van best verkopende producten mogelijk maakt, online geboortelijsten waarbij de consument zelf de geboortelijst kan beheren en noem maar op. Leveranciers maken op hun beurt zelf ook gebruik van Noah Store Manager, maar dan puur als ERP-systeem. Met andere woorden: als tool om hun eigen stock te optimaliseren.

Daarnaast is het mogelijk om de webshop te beheren via het platform. Hoe gaat dat in z’n werk? De eigen webshop van een baby- en kinderspeciaalzaak wordt gelinkt aan Noah Store Manager. Vervolgens kan de baby- en kinderspeciaalzaak deze beheren en aanpassen op het webbased platform. Als de baby- en kinderspeciaalzaak nog geen webshop heeft, dan bouwt Noah Store Manager deze met plezier uit. Nadien verloopt het beheren en aanpassen van de webshop weer via het webbased platform.

Geautomatiseerde geboortelijsten

Als baby- en kinderspeciaalzaak heb je de uitdaging om online en offline geboortelijsten efficiënt op te volgen en te beheren. Op zo’n geboortelijst staan artikelen van verschillende leveranciers, waarbij de aankoop vaak anders verloopt. Daarbovenop kan ook de levering telkens verschillen. Complex om bij te houden? Niet met Noah Store Manager. Deze zorgt voor een geautomatiseerd optimaal beheer van de geboortelijsten, en dus bijgevolg van de stock. Kortom: Noah Store Manager verzorgt, automatiseert en versnelt de administratieve kant van het verhaal, waardoor je zelf meer tijd hebt om je klanten te helpen.

Meer tijd voor de klant

Dankzij het verhoogde inzicht in stock, leveringen en bestellingen van klanten werd de vereiste stock met 50% verminderd. Inzicht in de verkoopstatistieken heeft bijgedragen aan het sterk reduceren van niet-verkochte stock. Noah heeft dus tal van voordelen. Door dat alles makkelijk en snel kan worden beheerd op één plek zorgt dit ervoor dat de winkelier nu meer tijd heeft voor zijn klanten.

Relevante Cases

BuzzyBro

IoT

Appje voor de Borst

Mobile App

Lemon ontwikkelde Appje voor de Borst, een app waarmee jonge ouders alle praktische informatie over de voeding, de luiers en het gewicht van hun baby verzamelen.

KU Leuven

Web Platform

KU Leuven schakelde Lemon in om een webplatform te ontwerpen waarop personeel gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards, terug kan vinden en kan personaliseren.

Corporify

Web platform

Corporify is een op blockchain geïnspireerd platform, ontworpen door Lemon, dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt.