BBQ'tje

Lemon hielp het creatieve idee van BBQ’tje te lanceren. Hoe? Door het design van de website en het e-commerce systeem erachter tot in de puntjes uit te werken. BBQ’tje voorziet delivery- en cateringservices. Niet alleen voor een heerlijke BBQ, maar ook voor een gourmet, fondue, steengrill of teppanyaki diner. Kortweg: een geweldige maaltijd, maar dan zonder zorgen of gedoe!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Website / E-commerce
Lanceerdatum 03/2017

Levering en catering

Zoals hierboven vermeld, biedt BBQ’tje twee diensten, en de startpagina geeft al meteen weer wat deze services zijn. Aan de ene kant levert BBQ’tje een maaltijdbox voor minimaal 6 personen, die niet beperkt zijn tot enkel BBQ-pakketten. Je kunt ook kiezen voor een gourmet-, fondue-, steengrill- of teppanyaki-pakket. Aan de andere kant heeft BBQ’tje een cateringservice voor evenementen vanaf 20 personen. Deze service zorgt voor de volledige organisatie van de BBQ op een locatie van keuze.

BBQ'tje - Screenshot
BBQ'tje - Screenshot

Kies wat, in plaats van hoeveel

Het onderdeel ‘delivery’ geeft een keuzelijst van vlees, vis, groenten, sauzen en extra’s. Omdat sommige mensen zich zorgen maken over het kopen van te grote of te kleine hoeveelheden, integreerde Lemon een slim algoritme die de benodigde hoeveelheid voedsel voor de groep berekent. Zo heeft iedereen precies genoeg te eten. Smakelijk!

BBQ'tje - Fullwidth Image

Relevante Cases

Zucsu

Website / Mobile App

Zucsu is een online en mobiele restaurantgids voor diabetici, met restaurants die rekening houden met diabetes in hun menu’s en recepten. Lemon vernieuwde zowel de website als de app.

Corporify

Web platform

Corporify is een op blockchain geïnspireerd platform, ontworpen door Lemon, dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt.

KU Leuven

Web Platform

KU Leuven schakelde Lemon in om een webplatform te ontwerpen waarop personeel gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards, terug kan vinden en kan personaliseren.

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.