Corporify

Lemon hielp het innovatieve idee van Corporify te lanceren. Hoe? Door een op blockchain geïnspireerd platform te creëren dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt. Corporify gebruikt een systeem waarbij elke transactie in een opeenvolgende ketting geplaatst en geëncrypteerd wordt, net zoals blockchain. Dit maakt het voor een buitenstaander onmogelijk om een transactie in het verleden te wijzigen of verwijderen. Dit garandeert een 100% veilige en betrouwbare versie van de verschillende registers. Daarnaast is Corporify volledig ontwikkeld conform de GDPR-regeling om de veiligheid en privacy van de data te waarborgen.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular based web platform
Lanceerdatum 11/2017

Juridische bedrijfsinformatie efficiënter en veiliger!

Corporify zorgt dat alle rechtspersonen toegang krijgen tot alle gegevens waar zij voor bevoegd zijn. Zo wordt het verzamelen en uitwisselen van bedrijfsinformatie makkelijker. Bovendien geeft Corporify ook een overzicht van alle aandeelhouders, mandaten en beslissingsstructuren.

En er is meer…

Corporify verlaagt niet enkel de administratieve last, maar automatiseert daarnaast ook de juridische workflow. Zo maak je bijvoorbeeld in enkele klikken nieuwe bedrijfsdocumenten aan, of kan je notificaties en reminders instellen zodat je nooit meer belangrijke datums, contracten, termijnen, vergaderingen en dergelijke vergeet.

Relevante Cases

DAS

Website

De website werd door Lemon gelanceerd aan de hand van de gekregen grafische richtlijnen en de wensen omtrent het design. Lemon is dan ook verantwoordelijk voor de juiste werking van de website.

Rond

IoT project

ROND is een product dat er is gekomen in samenwerking met Shiver nv. Het brengt de mogelijkheid voor een snellere en makkelijkere installatie van stopcontacten en schakelaars.

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.

Promat

Promat International NV behoort tot de Etex Group, een industriële groep in bouwmaterialen. Lemon heeft een app gemaakt om het juiste vuurbestendige materiaal te kiezen.