Corporify

Lemon hielp het innovatieve idee van Corporify te lanceren. Hoe? Door een op blockchain geïnspireerd platform te creëren dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt. Corporify gebruikt een systeem waarbij elke transactie in een opeenvolgende ketting geplaatst en geëncrypteerd wordt, net zoals blockchain. Dit maakt het voor een buitenstaander onmogelijk om een transactie in het verleden te wijzigen of verwijderen. Dit garandeert een 100% veilige en betrouwbare versie van de verschillende registers. Daarnaast is Corporify volledig ontwikkeld conform de GDPR-regeling om de veiligheid en privacy van de data te waarborgen.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular based web platform
Lanceerdatum 11/2017

Juridische bedrijfsinformatie efficiënter en veiliger!

Corporify zorgt dat alle rechtspersonen toegang krijgen tot alle gegevens waar zij voor bevoegd zijn. Zo wordt het verzamelen en uitwisselen van bedrijfsinformatie makkelijker. Bovendien geeft Corporify ook een overzicht van alle aandeelhouders, mandaten en beslissingsstructuren.

En er is meer…

Corporify verlaagt niet enkel de administratieve last, maar automatiseert daarnaast ook de juridische workflow. Zo maak je bijvoorbeeld in enkele klikken nieuwe bedrijfsdocumenten aan, of kan je notificaties en reminders instellen zodat je nooit meer belangrijke datums, contracten, termijnen, vergaderingen en dergelijke vergeet.

Relevante Cases

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Noah

Ember Based ERP

Lemon ontwikkelde Noah Store Manager, een ERP/CRM-softwaresysteem dat het winkelmanagement voor baby- en kinderspeciaalzaken digitaliseert en optimaliseert.

Reas

Case video

REAS is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. De case video, ontwikkeld door Lemon, licht de werking van de service toe.