Corporify

Lemon hielp het innovatieve idee van Corporify te lanceren. Hoe? Door een op blockchain geïnspireerd platform te creëren dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt. Corporify gebruikt een systeem waarbij elke transactie in een opeenvolgende ketting geplaatst en geëncrypteerd wordt, net zoals blockchain. Dit maakt het voor een buitenstaander onmogelijk om een transactie in het verleden te wijzigen of verwijderen. Dit garandeert een 100% veilige en betrouwbare versie van de verschillende registers. Daarnaast is Corporify volledig ontwikkeld conform de GDPR-regeling om de veiligheid en privacy van de data te waarborgen.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular based web platform
Lanceerdatum 11/2017

Juridische bedrijfsinformatie efficiënter en veiliger!

Corporify zorgt dat alle rechtspersonen toegang krijgen tot alle gegevens waar zij voor bevoegd zijn. Zo wordt het verzamelen en uitwisselen van bedrijfsinformatie makkelijker. Bovendien geeft Corporify ook een overzicht van alle aandeelhouders, mandaten en beslissingsstructuren.

En er is meer…

Corporify verlaagt niet enkel de administratieve last, maar automatiseert daarnaast ook de juridische workflow. Zo maak je bijvoorbeeld in enkele klikken nieuwe bedrijfsdocumenten aan, of kan je notificaties en reminders instellen zodat je nooit meer belangrijke datums, contracten, termijnen, vergaderingen en dergelijke vergeet.

Relevante Cases

Oosterweel Werkt

Mobile app

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

Inpress

Web Platform

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars.

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.