DAS

D.A.S. - België is de marktleider in rechtsbijstandsverzekeringen. Het bedrijf maakt deel uit van de Europese D.A.S.-groep en biedt hun klanten verzekeringsproducten van uitzonderlijke kwaliteit en met een persoonlijke dienstverlening. D.A.S. kiest voor de distributie van deze producten exclusief voor verzekeringsmakelaars.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular based
Lanceerdatum 10/2020

Assistent in rechtsbijstand

De BENEFISC-rechtsbijstand biedt de meest ruime dekking voor uw geschillen. Als klant kan je een geschil aangeven, D.A.S zorgt voor de rest. De juridische adviseurs staan volledig aan jouw kant en onderhandelen om tot de best mogelijke minnelijke schikking te komen.

 

Een wegwijzer in de wereld van verzekeringen

D.A.S. had nood aan een makkelijke en efficiënte manier om de klanten wegwijs te maken in de verschillende verzekeringsmogelijkheden. Door het grote aanbod werd dit vrij snel onduidelijk voor de klant. Daarom was een digitale transformatie noodzakelijk zodat hierin meer duidelijkheid kon worden geschept. Zo krijgt de klant een duidelijker beeld omtrent de beschikbare verzekeringsmogelijkheden.

Het doel van dit project was voornamelijk om een transformatie door te voeren waarbinnen de verzekeringsmakelaar op een eenvoudige manier de juiste producten kan aanbieden aan de klant. Aan de hand van doorgegeven informatie omtrent de situatie van de klant kunnen de makelaars producten aanbieden die het meest geschikt zijn voor desbetreffende klant.

De juiste gebruikerservaring voor de juiste verzekering

Het introduceren en creëren van de digitale selector was voor D.A.S. topprioriteit. Dit is dan ook het gegeven waar Lemon het meeste werk heeft ingestoken. Via deze selector is er een meer efficiënte mogelijkheid om te bekomen tot het gewenste resultaat, nl. de juiste verzekering weergeven op basis van persoonlijk ingevoerde gegevens.

Lemon voorziet trainingen waarin de nodige uitleg wordt gegeven omtrent het upgraden en updaten van de applicatie, zodat D.A.S. zelf op de hoogte is van de werking van de app. De website werd door Lemon gelanceerd aan de hand van de gekregen grafische richtlijnen en de wensen omtrent het design. Lemon is dan ook verantwoordelijk voor de juiste werking van de website waar D.A.S. gebruik van maakt.

Relevante Cases

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.

Inpress

Web Platform

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars.

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.

Appje voor de Borst

Mobile App

Lemon ontwikkelde Appje voor de Borst, een app waarmee jonge ouders alle praktische informatie over de voeding, de luiers en het gewicht van hun baby verzamelen.