De Serre

Het fast-casual foodconcept De Serre is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in het Antwerpse horecalandschap. Het restaurant drukt zijn stempel op de culinaire wereld door zijn eigentijds concept en prachtig historisch pand. Voor het IT-gedeelte schoot Lemon te hulp. Zo verzekerden we volledige connectiviteit door de levering en installatie van het netwerk en de WiFi.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform IT infrastructure, Network
Lanceerdatum Not applicable

Relevante Cases

Zucsu

Website / Mobile App

Zucsu is een online en mobiele restaurantgids voor diabetici, met restaurants die rekening houden met diabetes in hun menu’s en recepten. Lemon vernieuwde zowel de website als de app.

BBQ'tje

Website / E-commerce

BBQ’tje verzorgt leverings- en cateringservices voor een zorgeloze BBQ of gourmet. Lemon voorzag, met grote honger, het design van de website van BBQ’tje en het e-commerce systeem erachter.

SlimBak

Internet of Things Platform

Lemon ontwikkelde Slimbak. Dit is een Internet of Things systeem dat het afvalbeheer in steden en parken optimaliseert door via sensoren te meten hoe vol een vuilnisbak is.

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.