Diageo

Diageo is één van de grootste wereldwijde alcoholproducenten en overkoepelt grote alcoholmerken zoals Smirnoff, J&B, Baileys en Tanqueray. Onder één van hun vele initiatieven is het concept van Diageo Bar Academy terug te vinden. Dit concept fungeert als trainingsveld voor bar professionals. Het beheren van grote aantallen eigenaars en barmedewerkers brengt echter administratieve lasten met zich mee. Om deze lasten te verlichten ontwikkelde Lemon, op vraag van Diageo, een online platform om op maat gemaakte planningen te voorzien en te beheren.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular based web platform
Lanceerdatum 12/2017

Verschillende rollen, dezelfde interface

Het planningsplatform van Diageo Bar Academy werd op zo’n manier ontworpen dat elke individuele user dezelfde interface te zien krijgt, maar dan aangepast aan de gebruikersrol. Gaande van een bar professional of een verkoper, tot een meer administratieve medewerker. Zo zal een eigenaar van een bar bijvoorbeeld personeel kunnen inschrijven voor trainingen en aanwezigheden kunnen bijhouden, terwijl een verkoper informatie over klanten kan terugvinden om specifieke events aan te bieden.

Diageo - Screenshot

Relevante Cases

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.

De Serre

IT infrastructure

Lemon verzekerde de volledige connectiviteit van De Serre, een eigentijds fast-casual foodconcept in een prachtig historisch pand, door de levering en installatie van het netwerk en WiFi.

Oosterweel Werkt

Mobile app

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.