Diageo

Diageo is één van de grootste wereldwijde alcoholproducenten en overkoepelt grote alcoholmerken zoals Smirnoff, J&B, Baileys en Tanqueray. Onder één van hun vele initiatieven is het concept van Diageo Bar Academy terug te vinden. Dit concept fungeert als trainingsveld voor bar professionals. Het beheren van grote aantallen eigenaars en barmedewerkers brengt echter administratieve lasten met zich mee. Om deze lasten te verlichten ontwikkelde Lemon, op vraag van Diageo, een online platform om op maat gemaakte planningen te voorzien en te beheren.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular based web platform
Lanceerdatum 12/2017

Verschillende rollen, dezelfde interface

Het planningsplatform van Diageo Bar Academy werd op zo’n manier ontworpen dat elke individuele user dezelfde interface te zien krijgt, maar dan aangepast aan de gebruikersrol. Gaande van een bar professional of een verkoper, tot een meer administratieve medewerker. Zo zal een eigenaar van een bar bijvoorbeeld personeel kunnen inschrijven voor trainingen en aanwezigheden kunnen bijhouden, terwijl een verkoper informatie over klanten kan terugvinden om specifieke events aan te bieden.

Diageo - Screenshot

Relevante Cases

Easix

Mobile app

In samenwerking met Easix werkten we aan het verder uitbouwen van EasyNurse. EasyNurse is een applicatie ter ondersteuning van thuisverpleegkundigen.

SlimBak

Internet of Things Platform

Lemon ontwikkelde Slimbak. Dit is een Internet of Things systeem dat het afvalbeheer in steden en parken optimaliseert door via sensoren te meten hoe vol een vuilnisbak is.

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.