Diageo

Diageo is één van de grootste wereldwijde alcoholproducenten en overkoepelt grote alcoholmerken zoals Smirnoff, J&B, Baileys en Tanqueray. Onder één van hun vele initiatieven is het concept van Diageo Bar Academy terug te vinden. Dit concept fungeert als trainingsveld voor bar professionals. Het beheren van grote aantallen eigenaars en barmedewerkers brengt echter administratieve lasten met zich mee. Om deze lasten te verlichten ontwikkelde Lemon, op vraag van Diageo, een online platform om op maat gemaakte planningen te voorzien en te beheren.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular based web platform
Lanceerdatum 12/2017

Verschillende rollen, dezelfde interface

Het planningsplatform van Diageo Bar Academy werd op zo’n manier ontworpen dat elke individuele user dezelfde interface te zien krijgt, maar dan aangepast aan de gebruikersrol. Gaande van een bar professional of een verkoper, tot een meer administratieve medewerker. Zo zal een eigenaar van een bar bijvoorbeeld personeel kunnen inschrijven voor trainingen en aanwezigheden kunnen bijhouden, terwijl een verkoper informatie over klanten kan terugvinden om specifieke events aan te bieden.

Diageo - Screenshot

Relevante Cases

Appje voor de Borst

Mobile App

Lemon ontwikkelde Appje voor de Borst, een app waarmee jonge ouders alle praktische informatie over de voeding, de luiers en het gewicht van hun baby verzamelen.

Rond

IoT project

ROND is een product dat er is gekomen in samenwerking met Shiver nv. Het brengt de mogelijkheid voor een snellere en makkelijkere installatie van stopcontacten en schakelaars.

Reas

Case video

REAS is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. De case video, ontwikkeld door Lemon, licht de werking van de service toe.

BuzzyBro

IoT