E-talage

E-talage, een succesvol Jumpstartproject van Lemon, is een nieuw e-commerce platform om de lokale economie ook online tot leven te brengen. Op dit platform stallen lokale handelaars hun producten of diensten digitaal uit, die klanten vervolgens online kunnen bestellen. Handelaars hebben ook de mogelijkheid om bepaalde producten of diensten in de spotlight te zetten in de zogenoemde E-talage. Zo krijgen deze items specifieke aandacht.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular based webplatform
Lanceerdatum 07/2019

E-talage als Jumpstartproject
E-talage is een Jumpstartproject. Dit is een initiatief van Lemon dat met behulp van een development en UX/UI team een geweldig idee omzet in een nog beter product. En dat in 8 weken tijd. Een van onze ervaren projectmanagers begeleidt je doorheen alle fases van het proces en houdt daarbij één doel voor ogen: een marktklaar product leveren dat de ideale representatie is van jouw idee. En dat is wat exact wat we deden voor E-talage.

Branding en development
Lemon stond in voor de volledige ontwikkeling van E-talage, zowel qua branding als qua development. Concreet voorzag ons creatief team het design van het platform, alsook het logo van E-talage. Daarnaast schreef het development team de software voor de webshop en voor de backoffice. In deze backoffice beheren de handelaars hun producten, gegevens, foto’s, bestellingen en dergelijke. De backend werd geschreven in Java en de frontend met Angular.

Relevante Cases

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Participate

Angular web platform, Hybrid iOS/Android application

Participate is een white-label crowdfunding en crowdsourcing platform, ontwikkeld door Lemon, dat gecustomized wordt om gemeenschappen aan te moedigen om bij te dragen.

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.

Reas

Case video

REAS is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. De case video, ontwikkeld door Lemon, licht de werking van de service toe.