Flying Tiger

Flying Tiger Copenhagen is een Deense keten van budgetwinkels die een breed assortiment accessoires en speelgoed aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Voor hun IT-infrastructuur kwamen ze bij Lemon aankloppen. Met plezier voorzagen we zowel de levering als de installatie van kassa’s, beveiligingscamera’s, workstations en het netwerk van verscheidene Flying Tiger vestigingen.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform IT infrastructure, Network, P.O.S.
Lanceerdatum Not applicable

Relevante Cases

Diageo

Web Platform

Diageo verlicht de administratieve lasten van hun initiatief Diageo Bar Academy met een online platform, ontwikkeld door Lemon, dat op maat gemaakte planningen voorziet en beheert.

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.

Zucsu

Website / Mobile App

Zucsu is een online en mobiele restaurantgids voor diabetici, met restaurants die rekening houden met diabetes in hun menu’s en recepten. Lemon vernieuwde zowel de website als de app.

SlimBak

Internet of Things Platform

Lemon ontwikkelde Slimbak. Dit is een Internet of Things systeem dat het afvalbeheer in steden en parken optimaliseert door via sensoren te meten hoe vol een vuilnisbak is.