Het land van ooit

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak met een groot en kwalitatief aanbod baby- en kinderartikelen. Voor de vernieuwing van de toenmalige IT-infrastructuur, schakelden ze Lemon in. Wat we juist gedaan hebben? Nieuwe pc’s, printers, workstations en kassa's geleverd en geïnstalleerd. Om de apparatuur vervolgens feilloos te laten werken, installeerden we het netwerk, WiFi en G-suite.

Verder wilde Het Land Van Ooit hun winkelmanagement digitaliseren en optimaliseren, met een specifieke focus op een efficiënter stockbeheer. Hiervoor ontwikkelde Lemon een ERP/CRM-softwaresysteem, dat gelinkt was met het nieuwe kassasysteem en hun webshop. Deze laatste werd trouwens ook door Lemon van nul opgebouwd.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform IT infrastructure, new hardware, network
Lanceerdatum Not applicable

Relevante Cases

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.

Oosterweel Werkt

Mobile app

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.