Het land van ooit

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak met een groot en kwalitatief aanbod baby- en kinderartikelen. Voor de vernieuwing van de toenmalige IT-infrastructuur, schakelden ze Lemon in. Wat we juist gedaan hebben? Nieuwe pc’s, printers, workstations en kassa's geleverd en geïnstalleerd. Om de apparatuur vervolgens feilloos te laten werken, installeerden we het netwerk, WiFi en G-suite.

Verder wilde Het Land Van Ooit hun winkelmanagement digitaliseren en optimaliseren, met een specifieke focus op een efficiënter stockbeheer. Hiervoor ontwikkelde Lemon een ERP/CRM-softwaresysteem, dat gelinkt was met het nieuwe kassasysteem en hun webshop. Deze laatste werd trouwens ook door Lemon van nul opgebouwd.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform IT infrastructure, new hardware, network
Lanceerdatum Not applicable

Relevante Cases

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Forganiser

Web Platform

Lemon ontwikkelde Forganiser, een tool om flexibele en vaste werkkrachten te managen. Het platform helpt bedrijven om hun werkkrachten efficiënt te vinden, te plannen en te betalen.

Flying Tiger

IT infrastructure

Lemon voorzag de levering en installatie van de IT-infrastructuur van de Deense keten Flying Tiger Copenhagen. Gaande van kassa’s en beveiligingscamera's tot workstations en netwerk.

SlimBak

Internet of Things Platform

Lemon ontwikkelde Slimbak. Dit is een Internet of Things systeem dat het afvalbeheer in steden en parken optimaliseert door via sensoren te meten hoe vol een vuilnisbak is.