Inpress

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. Ze worden gezien als de grootste producent-leverancier-installateur in Vlaanderen en Brussel. Voor projectontwikkelaars met internationale projecten voeren ze ook opdrachten uit in het buitenland.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular Based Web Platform
Lanceerdatum 01/2020

Uitdaging

Inpress was op zoek naar een manier om hun klanten een duidelijk overzicht te geven over elke opdracht. Communicatie is iets waar Inpress veel aandacht aan besteedt, zodat de klant continu op de hoogte blijft van zijn project. Een platform zou hiervoor de geschikte oplossing zijn. Daarmee ging Lemon aan de slag.

Oplossing

Dankzij Inpress Immo online weet de klant alles van elke opdracht: plaats en datum van de installatie, type bord of sticker, feedback over de omstandigheden bij de installatie, noem maar op. De vooruitgang van de opdrachten is in een percentageflow te zien. Verder kan hij dankzij handige icoontjes het overzicht in één oogopslag behouden.

Relevante Cases

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.

Appje voor de Borst

Mobile App

Lemon ontwikkelde Appje voor de Borst, een app waarmee jonge ouders alle praktische informatie over de voeding, de luiers en het gewicht van hun baby verzamelen.

DAS

Website

De website werd door Lemon gelanceerd aan de hand van de gekregen grafische richtlijnen en de wensen omtrent het design. Lemon is dan ook verantwoordelijk voor de juiste werking van de website.