Inpress

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. Ze worden gezien als de grootste producent-leverancier-installateur in Vlaanderen en Brussel. Voor projectontwikkelaars met internationale projecten voeren ze ook opdrachten uit in het buitenland.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular Based Web Platform
Lanceerdatum 01/2020

Uitdaging

Inpress was op zoek naar een manier om hun klanten een duidelijk overzicht te geven over elke opdracht. Communicatie is iets waar Inpress veel aandacht aan besteedt, zodat de klant continu op de hoogte blijft van zijn project. Een platform zou hiervoor de geschikte oplossing zijn. Daarmee ging Lemon aan de slag.

Oplossing

Dankzij Inpress Immo online weet de klant alles van elke opdracht: plaats en datum van de installatie, type bord of sticker, feedback over de omstandigheden bij de installatie, noem maar op. De vooruitgang van de opdrachten is in een percentageflow te zien. Verder kan hij dankzij handige icoontjes het overzicht in één oogopslag behouden.

Relevante Cases

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Diageo

Web Platform

Diageo verlicht de administratieve lasten van hun initiatief Diageo Bar Academy met een online platform, ontwikkeld door Lemon, dat op maat gemaakte planningen voorziet en beheert.

Oosterweel Werkt

Mobile app

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Carey

Mobile App

Carey is een mobiele coach die patiënten assisteert bij de aanloop naar een ingreep en de genezing nadien