Inpress

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. Ze worden gezien als de grootste producent-leverancier-installateur in Vlaanderen en Brussel. Voor projectontwikkelaars met internationale projecten voeren ze ook opdrachten uit in het buitenland.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Angular Based Web Platform
Lanceerdatum 01/2020

Uitdaging

Inpress was op zoek naar een manier om hun klanten een duidelijk overzicht te geven over elke opdracht. Communicatie is iets waar Inpress veel aandacht aan besteedt, zodat de klant continu op de hoogte blijft van zijn project. Een platform zou hiervoor de geschikte oplossing zijn. Daarmee ging Lemon aan de slag.

Oplossing

Dankzij Inpress Immo online weet de klant alles van elke opdracht: plaats en datum van de installatie, type bord of sticker, feedback over de omstandigheden bij de installatie, noem maar op. De vooruitgang van de opdrachten is in een percentageflow te zien. Verder kan hij dankzij handige icoontjes het overzicht in één oogopslag behouden.

Relevante Cases

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

Rond

IoT project

ROND is een product dat er is gekomen in samenwerking met Shiver nv. Het brengt de mogelijkheid voor een snellere en makkelijkere installatie van stopcontacten en schakelaars.

Corporify

Web platform

Corporify is een op blockchain geïnspireerd platform, ontworpen door Lemon, dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt.