KU Leuven

KU Leuven is één van de grootste universiteiten in België, en dat brengt een enorme hoeveelheid personeel met zich mee. Vanuit deze grote hoeveelheid personeel volgt de grote nood aan gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards of wenskaarten. In samenwerking met Procopia, een grote speler op de Belgische printmarkt, ontwikkelde Lemon een webplatform om aan deze nood te beantwoorden. Het platform is enkel toegankelijk voor personeel van KU Leuven en dient rekening te houden met de gebruikersrol van de persoon die een order doorvoert.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Web Platform
Lanceerdatum 12/2016

De eerste stap van zo’n order is het kiezen van een template, vooraf gedefinieerd door KU Leuven. Vervolgens kan het personeelslid de template verder personaliseren door data zoals contactinformatie in te geven. Het platform genereert daarbij een voorvertoning van het uiteindelijke resultaat van het printwerk.

KUL - Screenshots

Relevante Cases

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Forganiser

Web Platform

Lemon ontwikkelde Forganiser, een tool om flexibele en vaste werkkrachten te managen. Het platform helpt bedrijven om hun werkkrachten efficiënt te vinden, te plannen en te betalen.

BBQ'tje

Website / E-commerce

BBQ’tje verzorgt leverings- en cateringservices voor een zorgeloze BBQ of gourmet. Lemon voorzag, met grote honger, het design van de website van BBQ’tje en het e-commerce systeem erachter.

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.