KU Leuven

KU Leuven is één van de grootste universiteiten in België, en dat brengt een enorme hoeveelheid personeel met zich mee. Vanuit deze grote hoeveelheid personeel volgt de grote nood aan gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards of wenskaarten. In samenwerking met Procopia, een grote speler op de Belgische printmarkt, ontwikkelde Lemon een webplatform om aan deze nood te beantwoorden. Het platform is enkel toegankelijk voor personeel van KU Leuven en dient rekening te houden met de gebruikersrol van de persoon die een order doorvoert.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Web Platform
Lanceerdatum 12/2016

De eerste stap van zo’n order is het kiezen van een template, vooraf gedefinieerd door KU Leuven. Vervolgens kan het personeelslid de template verder personaliseren door data zoals contactinformatie in te geven. Het platform genereert daarbij een voorvertoning van het uiteindelijke resultaat van het printwerk.

KUL - Screenshots

Relevante Cases

Multipharma

Mobile app

Corporify

Web platform

Corporify is een op blockchain geïnspireerd platform, ontworpen door Lemon, dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt.

Promat

Promat International NV behoort tot de Etex Group, een industriële groep in bouwmaterialen. Lemon heeft een app gemaakt om het juiste vuurbestendige materiaal te kiezen.

Yuki

Website / Web Platform / Mobile App

Yuki is een platform dat online boekhouden verbetert met slimme software. Lemon voorzag de integratie van een nieuwe module in de app en de rebranding van het merk met een nieuw logo.