Oosterweel Werkt

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Voor Lantis, het vroegere BAM, hebben we de Oosterweel Werkt-app ontwikkeld. Deze app is je digitale gids tijdens de Open Wervendag 2019. Kies een van de vier wandel- of fietsroutes en ga mee op pad door de werf van de eeuw.

De app toont aan de verschillende werfzones een beeld op de toekomst. Je leest er telkens hoe er gebouwd wordt aan een leefbare, veilige en mobiele regio.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform
Lanceerdatum 05/2019

Relevante Cases

Yuki

Website / Web Platform / Mobile App

Yuki is een platform dat online boekhouden verbetert met slimme software. Lemon voorzag de integratie van een nieuwe module in de app en de rebranding van het merk met een nieuw logo.

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.

Cazou

Web Platform / Website

Cazou is een online platform, mede ontwikkeld door Lemon, waarop je tweedehands kleding koopt en verkoopt in no time: voordelig voor de koper, verkoper én het milieu.

BBQ'tje

Website / E-commerce

BBQ’tje verzorgt leverings- en cateringservices voor een zorgeloze BBQ of gourmet. Lemon voorzag, met grote honger, het design van de website van BBQ’tje en het e-commerce systeem erachter.