Oosterweel Werkt

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Voor Lantis, het vroegere BAM, hebben we de Oosterweel Werkt-app ontwikkeld. Deze app is je digitale gids tijdens de Open Wervendag 2019. Kies een van de vier wandel- of fietsroutes en ga mee op pad door de werf van de eeuw.

De app toont aan de verschillende werfzones een beeld op de toekomst. Je leest er telkens hoe er gebouwd wordt aan een leefbare, veilige en mobiele regio.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform
Lanceerdatum 05/2019

Relevante Cases

Rond

IoT project

ROND is een product dat er is gekomen in samenwerking met Shiver nv. Het brengt de mogelijkheid voor een snellere en makkelijkere installatie van stopcontacten en schakelaars.

Reas

Case video

REAS is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. De case video, ontwikkeld door Lemon, licht de werking van de service toe.

Inpress

Web Platform

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars.

BuzzyBro

IoT