Promat

Lemon stond in voor de volledige ontwikkeling van een webbased applicatie voor Promat, onderdeel van de internationale fabrikant van brandvertragende bouwmaterialen Etex. Promat zelf biedt een compleet gamma brandwerende producten aan voor het opbouwen van brandwerende constructies. De webbased applicatie zorgt voor een efficiënt filtersysteem dat enkel producten toont op basis van de noden van de gebruiker. Zo voorziet het platform dus een op maat gemaakte Promat oplossing.

Specificaties
Type Platform Angular based platform and spring boot backend
Lanceerdatum Not applicable

Enorm aanbod, enorme keuze

Promat is een totaalaanbieder van brandwerende producten. Gaande van brandwerende platen of verf, tot geïsoleerde buizen ter bescherming van elektrische kabels en draagconstructies. Het assortiment is enorm, en de keuze bijgevolg ook. Met de webapplicatie die Lemon bouwde, selecteer je echter op een efficiënte manier de producten die relevant zijn voor jou.

Promat oplossing op maat

Lemon ontwikkelde een webbased applicatie, om mensen door het enorme aanbod van Promat te loodsen. Je doet met andere woorden een beroep op het filtersysteem van de applicatie om tot een selectie van producten te komen die zorgvuldig zijn uitgekozen op basis van de noden van het gebouw zelf. Concreet beantwoord je via de applicatie 5 vragen over het gebouw in kwestie. Naargelang de antwoorden op deze vragen, krijg je een andere selectie producten te zien. Een gebouw waar het scheidingstype een gipsmuur is, vereist namelijk een andere brandbescherming dan wanneer het scheidingstype een houten muur is.

Relevante Cases

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

KU Leuven

Web Platform

KU Leuven schakelde Lemon in om een webplatform te ontwerpen waarop personeel gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards, terug kan vinden en kan personaliseren.

BuzzyBro

IoT

Carey

Mobile App

Carey is een mobiele coach die patiënten assisteert bij de aanloop naar een ingreep en de genezing nadien