Promat

Lemon stond in voor de volledige ontwikkeling van een webbased applicatie voor Promat, onderdeel van de internationale fabrikant van brandvertragende bouwmaterialen Etex. Promat zelf biedt een compleet gamma brandwerende producten aan voor het opbouwen van brandwerende constructies. De webbased applicatie zorgt voor een efficiënt filtersysteem dat enkel producten toont op basis van de noden van de gebruiker. Zo voorziet het platform dus een op maat gemaakte Promat oplossing.

Specificaties
Type Platform Angular based platform and spring boot backend
Lanceerdatum Not applicable

Enorm aanbod, enorme keuze

Promat is een totaalaanbieder van brandwerende producten. Gaande van brandwerende platen of verf, tot geïsoleerde buizen ter bescherming van elektrische kabels en draagconstructies. Het assortiment is enorm, en de keuze bijgevolg ook. Met de webapplicatie die Lemon bouwde, selecteer je echter op een efficiënte manier de producten die relevant zijn voor jou.

Promat oplossing op maat

Lemon ontwikkelde een webbased applicatie, om mensen door het enorme aanbod van Promat te loodsen. Je doet met andere woorden een beroep op het filtersysteem van de applicatie om tot een selectie van producten te komen die zorgvuldig zijn uitgekozen op basis van de noden van het gebouw zelf. Concreet beantwoord je via de applicatie 5 vragen over het gebouw in kwestie. Naargelang de antwoorden op deze vragen, krijg je een andere selectie producten te zien. Een gebouw waar het scheidingstype een gipsmuur is, vereist namelijk een andere brandbescherming dan wanneer het scheidingstype een houten muur is.

Relevante Cases

Multipharma

Mobile app

Forganiser

Web Platform

Lemon ontwikkelde Forganiser, een tool om flexibele en vaste werkkrachten te managen. Het platform helpt bedrijven om hun werkkrachten efficiënt te vinden, te plannen en te betalen.

Q8Oils

Web platform

Twee websites consolideerden we naar één platform waar klanten makkelijk informatie kunnen terugvinden over Q8Oils en hun producten.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.