Q8Oils

Q8Oils is een van de grootste olieproducenten ter wereld. Als deel van Kuwait Petroleum Corporation breiden de activiteiten van het bedrijf zich onder andere uit over offshore-exploratie, productie, raffinage en transport van olie. Daarnaast doen ze ook aan marketing en retailing van het product.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Wordpress
Lanceerdatum 09/2021

 

Content-driven en informatief onder hetzelfde dak

 

Q8Oils maakte gebruik van twee websites met een verouderde structuur. Deze twee websites consolideerden we naar één platform waar klanten makkelijk informatie kunnen terugvinden over Q8Oils en hun producten.

Parallel daaraan ontwikkelden we ook een nieuwe productvinder voor de website. Die moest vooral intuïtief zijn voor de klant. Zowel klanten die bekend zijn met het productengamma, als prospecten moeten snel en gemakkelijk de producten kunnen vinden. En dit zowel op desktop als op een mobiel toestel.

 

De klant centraal

 

Met zowel de vernieuwing van de website als het bouwen van de splinternieuwe productvinder creëerden we een aangename ervaring voor de bezoekers van Q8Oils. Zowel informatie als het productgamma zijn nu eenvoudiger te raadplegen. De klant centraal, dat geldt voor Q8Oils maar ook bij Lemon is dit het geval.

Relevante Cases

DAS

Website

De website werd door Lemon gelanceerd aan de hand van de gekregen grafische richtlijnen en de wensen omtrent het design. Lemon is dan ook verantwoordelijk voor de juiste werking van de website.

Oosterweel Werkt

Mobile app

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Easix

Mobile app

In samenwerking met Easix werkten we aan het verder uitbouwen van EasyNurse. EasyNurse is een applicatie ter ondersteuning van thuisverpleegkundigen.

Squire

web platform

Squire is een stageplatform dat het vinden van een stageplek voor studenten eenvoudiger maakt. Daarnaast kunnen bedrijven proactief op zoek gaan naar de ideale stagiair(e).