Reas

Lemon ontwikkelde een case video voor REAS. Dit is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. Hoe het juist werkt? Een REAS-expert fungeert als de ogen en oren van een gebouw, en zet vervolgens alle onderhoudstaken, -momenten en -kosten op een rijtje die nodig zijn om de nieuwwaarde van het gebouw te garanderen. Via dit preventief onderhoudsplan worden defecten aan het gebouw verholpen, zonder dat bewoners deze moeten melden. Handig!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform case video
Lanceerdatum Not applicable

Lemon schetste een storyboard om elke scène van de case video, die onderaan de pagina te vinden is, te visualiseren. Deze schetsen werden nadien verder gedesignd en tot in het detail uitgewerkt in Adobe Illustrator. Tot slot kwamen alle vormen en afbeeldingen tot leven door ze in Adobe After Effects te animeren.

Verder voorzag Lemon verschillende visuele varianten van de belangrijkste scènes en personages. Op basis hiervan kozen we vervolgens samen met REAS het design met de meest gepaste look en feel voor de video.

Relevante Cases

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

SlimBak

Internet of Things Platform

Lemon ontwikkelde Slimbak. Dit is een Internet of Things systeem dat het afvalbeheer in steden en parken optimaliseert door via sensoren te meten hoe vol een vuilnisbak is.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.

Diageo

Web Platform

Diageo verlicht de administratieve lasten van hun initiatief Diageo Bar Academy met een online platform, ontwikkeld door Lemon, dat op maat gemaakte planningen voorziet en beheert.