Reas

Lemon ontwikkelde een case video voor REAS. Dit is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. Hoe het juist werkt? Een REAS-expert fungeert als de ogen en oren van een gebouw, en zet vervolgens alle onderhoudstaken, -momenten en -kosten op een rijtje die nodig zijn om de nieuwwaarde van het gebouw te garanderen. Via dit preventief onderhoudsplan worden defecten aan het gebouw verholpen, zonder dat bewoners deze moeten melden. Handig!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform case video
Lanceerdatum Not applicable

Lemon schetste een storyboard om elke scène van de case video, die onderaan de pagina te vinden is, te visualiseren. Deze schetsen werden nadien verder gedesignd en tot in het detail uitgewerkt in Adobe Illustrator. Tot slot kwamen alle vormen en afbeeldingen tot leven door ze in Adobe After Effects te animeren.

Verder voorzag Lemon verschillende visuele varianten van de belangrijkste scènes en personages. Op basis hiervan kozen we vervolgens samen met REAS het design met de meest gepaste look en feel voor de video.

Relevante Cases

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

Zucsu

Website / Mobile App

Zucsu is een online en mobiele restaurantgids voor diabetici, met restaurants die rekening houden met diabetes in hun menu’s en recepten. Lemon vernieuwde zowel de website als de app.

Yuki

Website / Web Platform / Mobile App

Yuki is een platform dat online boekhouden verbetert met slimme software. Lemon voorzag de integratie van een nieuwe module in de app en de rebranding van het merk met een nieuw logo.

Oosterweel Werkt

Mobile app

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.