Reas

Lemon ontwikkelde een case video voor REAS. Dit is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. Hoe het juist werkt? Een REAS-expert fungeert als de ogen en oren van een gebouw, en zet vervolgens alle onderhoudstaken, -momenten en -kosten op een rijtje die nodig zijn om de nieuwwaarde van het gebouw te garanderen. Via dit preventief onderhoudsplan worden defecten aan het gebouw verholpen, zonder dat bewoners deze moeten melden. Handig!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform case video
Lanceerdatum Not applicable

Lemon schetste een storyboard om elke scène van de case video, die onderaan de pagina te vinden is, te visualiseren. Deze schetsen werden nadien verder gedesignd en tot in het detail uitgewerkt in Adobe Illustrator. Tot slot kwamen alle vormen en afbeeldingen tot leven door ze in Adobe After Effects te animeren.

Verder voorzag Lemon verschillende visuele varianten van de belangrijkste scènes en personages. Op basis hiervan kozen we vervolgens samen met REAS het design met de meest gepaste look en feel voor de video.

Relevante Cases

Diageo

Web Platform

Diageo verlicht de administratieve lasten van hun initiatief Diageo Bar Academy met een online platform, ontwikkeld door Lemon, dat op maat gemaakte planningen voorziet en beheert.

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.

Corporify

Web platform

Corporify is een op blockchain geïnspireerd platform, ontworpen door Lemon, dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt.

Rond

IoT project

ROND is een product dat er is gekomen in samenwerking met Shiver nv. Het brengt de mogelijkheid voor een snellere en makkelijkere installatie van stopcontacten en schakelaars.