Squire

Met trots werd Lemon mama van een baby genaamd Squire. Squire is een dienstverlenend bedrijf dat werd opgericht door de Founder Nour-Saïd Sebaoui. Tijdens zijn laatste jaar Business Management startte de zoektocht naar een stageplaats dat in dezelfde lijn lag met zijn studies en ambities. Al snel kwam hij erachter dat dit niet zo gemakkelijk was. Hoe begin je überhaupt aan deze zoektocht en welke bedrijven spreken jou aan? Nour-Saïd besefte ook snel dat het afronden van een stage veel opportuniteiten met zich mee kon brengen. Dit voor zowel studenten als bedrijven. En met die gedachte in het achterhoofd werd Squire geboren.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform
Lanceerdatum 02/2020

Snel op stage, dankzij Squire

Squire is een stageplatform dat het vinden van een stageplek voor studenten eenvoudiger maakt. De essentie is dat ze snel en efficiënt de juiste stageplaats vinden die aansluit bij hun noden en wensen. Studenten maken een profiel aan en plaatsen een digitale cv online die enkele school gerelateerde skills tonen. Zo kunnen bedrijven perfect zien welke studenten zich kandidaat stellen voor een stage.

Bedrijven nemen zelf de touwtjes in handen

Dankzij Squire kunnen bedrijven proactief op zoek gaan naar de ideale stagiair(e). Bij andere stage platformen kunnen bedrijven slechts één vacature plaatsen en moeten ze wachten totdat een student solliciteert. Squire zorgt ervoor dat bedrijven zelf de touwtjes in handen kunnen nemen. Na het plaatsen van een vacature matcht Squire de studenten met het bedrijf waarbij zij voldoen aan de vooropgestelde criteria. Zo krijgt het bedrijf een lijst met mogelijk geschikte kandidaten. Het enige wat zij dan nog moeten doen, is de juiste kandidaat eruit kiezen.

Relevante Cases

KU Leuven

Web Platform

KU Leuven schakelde Lemon in om een webplatform te ontwerpen waarop personeel gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards, terug kan vinden en kan personaliseren.

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Q8Oils

Web platform

Twee websites consolideerden we naar één platform waar klanten makkelijk informatie kunnen terugvinden over Q8Oils en hun producten.

Reas

Case video

REAS is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. De case video, ontwikkeld door Lemon, licht de werking van de service toe.