Squire

Met trots werd Lemon mama van een baby genaamd Squire. Squire is een dienstverlenend bedrijf dat werd opgericht door de Founder Nour-Saïd Sebaoui. Tijdens zijn laatste jaar Business Management startte de zoektocht naar een stageplaats dat in dezelfde lijn lag met zijn studies en ambities. Al snel kwam hij erachter dat dit niet zo gemakkelijk was. Hoe begin je überhaupt aan deze zoektocht en welke bedrijven spreken jou aan? Nour-Saïd besefte ook snel dat het afronden van een stage veel opportuniteiten met zich mee kon brengen. Dit voor zowel studenten als bedrijven. En met die gedachte in het achterhoofd werd Squire geboren.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform
Lanceerdatum 02/2020

Snel op stage, dankzij Squire

Squire is een stageplatform dat het vinden van een stageplek voor studenten eenvoudiger maakt. De essentie is dat ze snel en efficiënt de juiste stageplaats vinden die aansluit bij hun noden en wensen. Studenten maken een profiel aan en plaatsen een digitale cv online die enkele school gerelateerde skills tonen. Zo kunnen bedrijven perfect zien welke studenten zich kandidaat stellen voor een stage.

Bedrijven nemen zelf de touwtjes in handen

Dankzij Squire kunnen bedrijven proactief op zoek gaan naar de ideale stagiair(e). Bij andere stage platformen kunnen bedrijven slechts één vacature plaatsen en moeten ze wachten totdat een student solliciteert. Squire zorgt ervoor dat bedrijven zelf de touwtjes in handen kunnen nemen. Na het plaatsen van een vacature matcht Squire de studenten met het bedrijf waarbij zij voldoen aan de vooropgestelde criteria. Zo krijgt het bedrijf een lijst met mogelijk geschikte kandidaten. Het enige wat zij dan nog moeten doen, is de juiste kandidaat eruit kiezen.

Relevante Cases

Noah

Ember Based ERP

Lemon ontwikkelde Noah Store Manager, een ERP/CRM-softwaresysteem dat het winkelmanagement voor baby- en kinderspeciaalzaken digitaliseert en optimaliseert.

Rond

IoT project

ROND is een product dat er is gekomen in samenwerking met Shiver nv. Het brengt de mogelijkheid voor een snellere en makkelijkere installatie van stopcontacten en schakelaars.

Promat

Promat International NV behoort tot de Etex Group, een industriële groep in bouwmaterialen. Lemon heeft een app gemaakt om het juiste vuurbestendige materiaal te kiezen.

KU Leuven

Web Platform

KU Leuven schakelde Lemon in om een webplatform te ontwerpen waarop personeel gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards, terug kan vinden en kan personaliseren.