Stad Herentals

Door een verouderde telefonie- en netwerkinfrastructuur, en de bijbehorende drastisch oplopende kosten, had de stad Herentals nood aan een nieuwe IT-omgeving. De stad schreef daarom twee aanbestedingen en koos voor Lemon om hen van nieuwe infrastructuur te voorzien. Concreet zorgde Lemon voor een flexibele all-in-one oplossing die uitbreidingen en aanpassingen in de toekomst makkelijk toelaat. Naast de integratie van een volledig nieuw telefoniesysteem, inclusief nieuwe pc's en telefoons, installeerde Lemon ook nieuwe netwerkapparatuur die de stad voorzag van veel sneller netwerk. En dat sneller netwerk uitte zich vervolgens in een snellere surfervaring.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Voice over I.P. Network
Lanceerdatum Not applicable

Relevante Cases

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.

Sumba Hospitality Foundation

Website

Lemon helpt bij het beheren van de website van Sumba Hospitality Foundation, een stichting die een autonoom hotel, een school en een permacultuur boerderij bouwde op het eiland Sumba.

Yuki

Website / Web Platform / Mobile App

Yuki is een platform dat online boekhouden verbetert met slimme software. Lemon voorzag de integratie van een nieuwe module in de app en de rebranding van het merk met een nieuw logo.