Stad Herentals

Door een verouderde telefonie- en netwerkinfrastructuur, en de bijbehorende drastisch oplopende kosten, had de stad Herentals nood aan een nieuwe IT-omgeving. De stad schreef daarom twee aanbestedingen en koos voor Lemon om hen van nieuwe infrastructuur te voorzien. Concreet zorgde Lemon voor een flexibele all-in-one oplossing die uitbreidingen en aanpassingen in de toekomst makkelijk toelaat. Naast de integratie van een volledig nieuw telefoniesysteem, inclusief nieuwe pc's en telefoons, installeerde Lemon ook nieuwe netwerkapparatuur die de stad voorzag van veel sneller netwerk. En dat sneller netwerk uitte zich vervolgens in een snellere surfervaring.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Voice over I.P. Network
Lanceerdatum Not applicable

Relevante Cases

Noah

Ember Based ERP

Lemon ontwikkelde Noah Store Manager, een ERP/CRM-softwaresysteem dat het winkelmanagement voor baby- en kinderspeciaalzaken digitaliseert en optimaliseert.

KU Leuven

Web Platform

KU Leuven schakelde Lemon in om een webplatform te ontwerpen waarop personeel gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards, terug kan vinden en kan personaliseren.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.

Squire

web platform

Squire is een stageplatform dat het vinden van een stageplek voor studenten eenvoudiger maakt. Daarnaast kunnen bedrijven proactief op zoek gaan naar de ideale stagiair(e).