Stad Herentals

Door een verouderde telefonie- en netwerkinfrastructuur, en de bijbehorende drastisch oplopende kosten, had de stad Herentals nood aan een nieuwe IT-omgeving. De stad schreef daarom twee aanbestedingen en koos voor Lemon om hen van nieuwe infrastructuur te voorzien. Concreet zorgde Lemon voor een flexibele all-in-one oplossing die uitbreidingen en aanpassingen in de toekomst makkelijk toelaat. Naast de integratie van een volledig nieuw telefoniesysteem, inclusief nieuwe pc's en telefoons, installeerde Lemon ook nieuwe netwerkapparatuur die de stad voorzag van veel sneller netwerk. En dat sneller netwerk uitte zich vervolgens in een snellere surfervaring.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Voice over I.P. Network
Lanceerdatum Not applicable

Relevante Cases

SlimBak

Internet of Things Platform

Lemon ontwikkelde Slimbak. Dit is een Internet of Things systeem dat het afvalbeheer in steden en parken optimaliseert door via sensoren te meten hoe vol een vuilnisbak is.

Flying Tiger

IT infrastructure

Lemon voorzag de levering en installatie van de IT-infrastructuur van de Deense keten Flying Tiger Copenhagen. Gaande van kassa’s en beveiligingscamera's tot workstations en netwerk.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.

Reas

Case video

REAS is een real estate auditing service die instaat voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. De case video, ontwikkeld door Lemon, licht de werking van de service toe.