Sumba Hospitality Foundation

Sumba Hospitality Foundation is een stichting die een autonoom hotel, een school en een permacultuur boerderij bouwde op het eiland Sumba, Indonesië. Daarnaast heeft de stichting een eigen restaurant en hotel op het eiland, waar toeristen kunnen dineren en overnachten. Lemon houdt van dergelijke doelen, en is meer dan gereed om ondersteuning te bieden. Daarom helpt Lemon met het beheer van de website van de Sumba Hospitality Foundation, door de website te onderhouden en pagina’s te bewerken of toe te voegen.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Website
Lanceerdatum Not applicable
SHF - Screenshot

Relevante Cases

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Flying Tiger

IT infrastructure

Lemon voorzag de levering en installatie van de IT-infrastructuur van de Deense keten Flying Tiger Copenhagen. Gaande van kassa’s en beveiligingscamera's tot workstations en netwerk.

Appje voor de Borst

Mobile App

Lemon ontwikkelde Appje voor de Borst, een app waarmee jonge ouders alle praktische informatie over de voeding, de luiers en het gewicht van hun baby verzamelen.