Yuki

Yuki is een online platform dat de boekhouding van een bedrijf verbetert met slimme software en dat bovendien de samenwerking tussen een accountant en ondernemer versterkt door hen met elkaar te verbinden. Door de snelle groei van het bedrijf, kon Yuki echter versterking gebruiken op vlakken waar interne kennis ontbrak. De expertise van Lemon kwam daarom zeker van pas.

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Website / Web Platform / Mobile App
Lanceerdatum Not applicable
Yuki App

Facturen goedkeuren in de app

Hoewel het op het online platform van Yuki mogelijk was om facturen goed of af te keuren, bestond deze mogelijkheid nog niet voor de Yuki-app. Lemon heeft daarom gezorgd voor een dergelijke module in de app. Zo krijgen gebruikers een mooi overzicht van de invoices die ze nog moeten evalueren. Door een invoice naar links of rechts te swipen, onthullen enkele snelkoppelingen waarmee je bijvoorbeeld de invoice aanpast of bekijkt in detail mode. In detail mode krijg je meer informatie en extra memo’s over de factuur. Voor een weergave op volledig scherm, dien je de telefoon te draaien.

Yuki Rebranding

In september 2016 was het tijd voor een serieuze Yuki-vernieuwing. Daarom zorgde Lemon voor een frisse en moderne look voor het merk, waarbij het oude logo plaats moest maken voor het nieuwe. Niettemin brengt het nieuwe logo nog steeds dezelfde boodschap over: 4 Yuki-stenen in perfecte balans, net zoals de perfecte balans die nodig is bij boekhouding. Verder stelde een animatiefilm het nieuwe logo voor en werd het nieuwe logo geïntegreerd in templates voor presentaties, briefpapier en nog enkele andere zaken. Daarnaast presenteert het huisstijlhandboek van Yuki het volledige beeld van de veranderingen in de huisstijl.

Yuki stationary

Relevante Cases

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.

DAS

Website

De website werd door Lemon gelanceerd aan de hand van de gekregen grafische richtlijnen en de wensen omtrent het design. Lemon is dan ook verantwoordelijk voor de juiste werking van de website.

KU Leuven

Web Platform

KU Leuven schakelde Lemon in om een webplatform te ontwerpen waarop personeel gestandaardiseerd printmateriaal zoals business cards, terug kan vinden en kan personaliseren.

SlimBak

Internet of Things Platform

Lemon ontwikkelde Slimbak. Dit is een Internet of Things systeem dat het afvalbeheer in steden en parken optimaliseert door via sensoren te meten hoe vol een vuilnisbak is.