Zucsu

Voor mensen met diabetes is het niet altijd makkelijk om uit eten te gaan. Daarom zorgt Zucsu voor een online lijst met restaurants die rekening houden met diabetes in hun menu’s en recepten. Naast de online versie, biedt Zucsu ook nog een mobiele restaurantgids voor diabetici aan. Lemon stond in voor de vernieuwing van zowel de website als de app. Fun fact: de website werd ontwikkeld door een Lemon Squeezer met diabetes!

Bezoek Website
Specificaties
Type Platform Website / Mobile App based on the Ionic platform
Lanceerdatum 11/2017
Zucsu - Image

Relevante Cases

Forganiser

Web Platform

Lemon ontwikkelde Forganiser, een tool om flexibele en vaste werkkrachten te managen. Het platform helpt bedrijven om hun werkkrachten efficiënt te vinden, te plannen en te betalen.

Noah

Ember Based ERP

Lemon ontwikkelde Noah Store Manager, een ERP/CRM-softwaresysteem dat het winkelmanagement voor baby- en kinderspeciaalzaken digitaliseert en optimaliseert.

E-talage

Web Platform / Website

Lemon ontwikkelde E-talage, een online platform dat communicatie-, order- en transactiediensten aanbiedt aan lokale handelaars.

Yuki

Website / Web Platform / Mobile App

Yuki is een platform dat online boekhouden verbetert met slimme software. Lemon voorzag de integratie van een nieuwe module in de app en de rebranding van het merk met een nieuw logo.