Lemon in full motion

Een dynamisch bedrijf heeft nood aan dynamische content. En die heeft Lemon. Ontdek hieronder onze collectie zelfgemaakte video’s en de artikels waarmee Lemon via de pers media-aandacht veroverde. En wat de toekomst betreft? Houd onze nieuwste avonturen in het oog, hier in onze digitale media & pers bibliotheek.

Lemon Companies voert wissel aan to...

Technologiebedrijf Lemon Companies in Kontich wordt vijf jaar en is elk jaar verdubbeld in zowel menselijk kapitaal als in dienstenaanbod. Om hun groei succesvo

Bekijk Artikel

5 years of Lemon

Yesterday, the 23rd of July, Lemon turned 5 years old! After 5 years of hard work, blood, sweat and tears, we are very proud of what we turned our company, that

Bekijk Video

MY INTERNSHIP AT AN EO BELGIUM BUSI...

Shrey, kort voor Shreyansh, kwam helemaal vanuit India naar België om hier bij Lemon een stage te doen.

Bekijk Artikel

MY INTERNSHIP AT AN EO BELGIUM BUSI...

Shrey, short for Shreyansh, came all the way from India to Belgium to do an internship here at Lemon. He joined us to get some first hand experience.

Bekijk Artikel

Lemon's kerstfeestje

Ook voor Lemon was het kerst. Daarom vierden we ons kerstfeestje in Plein Publiek. Met hapjes, drankjes en goed gezelschap natuurlijk!

Bekijk Video

Wat doet Reas?

REAS staat in voor het kwalitatief beheer van gebouwen via tijdige inspecties. Lemon maakte deze case video, die de werking van hun service toelicht.

Bekijk Video

Lemon @ airzone

Herbeleef onze AIRZONE-teambuilding. Onze twee hoofdactiviteiten? Alle opdrachten tot een goed einde brengen en vooral veel plezier beleven.

Bekijk Video

Meest beloftevolle starter

Lemon sleepte niet alleen een nominatie voor de Meest Beloftevolle Starter (2017) in de wacht, maar ook de effectieve award! Dit was onze memorabele avond.

Bekijk Video

Scale-up van het jaar 2018

Lemon was genomineerd voor Scale-up Van Het Jaar (2018). Hoewel de prijs niet voor ons was, hadden we toch een hele leuke avond.

Bekijk Video

Rond - Schakelaar

Leer met deze video hoe je de innovatieve ROND-schakelaar installeert. Meer informatie (of inspiratie) vind je op www.rond.io

Bekijk Video

Rond - Stopcontact

Leer met deze video hoe je het innovatieve ROND-stopcontact installeert. Meer informatie (of inspiratie) vind je op www.rond.io

Bekijk Video

Rond Teaser

Aanschouw: de teaser van ROND. ROND is een nieuw IoT project waar Lemon aan meewerkt. Meer informatie (of inspiratie) vind je op www.rond.io

Bekijk Video

From Design to Prototype

In this interview with Materialise, Filip gave his unique insight on why 3D printing and speedy deliveries are crucial for Lemon projects.

Bekijk Artikel

Cazou groeit in Nederland

Het marktaandeel van Cazou, een tweedehands kledingplatform, groeit in Nederland. Kanaal Z maakte een reportage over het succes van onze venture (vanaf 10:40).

Bekijk Artikel

Forganiser als HR-droom

Computable noemt één van onze venture, namelijk Forganiser, het HR-platform van de toekomst. Waarom? Dat kom je te weten in hun artikel.

Bekijk Artikel

Noah Store Manager

Met trots stelt Lemon z'n nieuwe venture voor. Ontdek hoe dit platform het winkelmanagement van baby- en kinderspeciaalzaken optimaliseert.

Bekijk Video

Meer over Appje voor de Borst

Bloovi schreef een artikel over onze venture Appje voor de Borst. Dit is een laagdrempelige app die de onzekerheden over borstvoeding wegneemt.

Bekijk Artikel

Lemon lanceert DiamondBase

Diamondbase, de app die het beheer en het delen van diamantcertificaten voor diamanthandelaars faciliteert, kreeg redactionele aandacht van Made In Antwerpen.

Bekijk Artikel

Lemon strategy days

In november (2017) gingen de Lemon Squeezers op strategy weekend naar Vlissingen! En dat leverde deze korte aftermovie op...

Bekijk Video

Reisjes en bier om talent te lokken

De award voor Meest Beloftevolle Starter (2017), leverde Lemon extra media-aandacht op. Zo schreef Gazet Van Antwerpen een artikel over ons.

Bekijk Artikel

Antwerpse bedrijven bekroond

VOKA reikte naar jaarlijkse traditie vier awards uit aan excellente Antwerpse bedrijven. Lemon werd daarbij verkozen tot Meest Beloftevolle Starter (2017).

Bekijk Artikel

Samana - Blijven reizen

Samana schakelde Lemon in voor hun rebranding en voor de ontwikkeling van een uniform programma om manuele administratie te automatiseren.

Bekijk Video

Diamondbase - Certificaat toevoegen

Diamondbase is een app voor diamantairs om efficiënt en kwalitatief certificaten van diamanten te beheren en te delen. Leer hier hoe je certificaten toevoegt.

Bekijk Video

Diamondbase - Certificaat delen

Diamondbase is een app voor diamantairs om efficiënt en kwalitatief certificaten van diamanten te beheren en te delen. Leer hier hoe je certificaten deelt.

Bekijk Video

Meest beloftevolle starter

In oktober 2017 werd Lemon genomineerd als meest beloftevolle starter. Een kleine recap om de avond te herinneren.

Bekijk Video

Van start-up tot techbedrijf

Computable schreef een uitgebreid artikel over Lemon: wie we zijn, wat we doen en welke succesvolle projecten we reeds afleverden.

Bekijk Artikel

Blind Date Bizz 2/2

Voor Made In Antwerpen TV deelden Filip Smet (Founder & CEO, Lemon) en Harry Demey (CEO, LDV United) hun zakengeheimen (part 2).

Bekijk Video

Blind Date Bizz 1/2

Voor Made In Antwerpen TV deelden Filip Smet (Founder & CEO, Lemon) en Harry Demey (CEO, LDV United) hun zakengeheimen (part 1).

Bekijk Video

App voor borstvoeding

Appje voor de Borst veroverde aandacht van Ondernemen in Antwerpen, die de app beschreef als een treffend en innovatief voorbeeld van e-health.

Bekijk Artikel

Starter van de week: FindOut

Antwerpen leeft, dat is een feit. Een overzicht van wat er allemaal te beleven valt, bestond nog niet. Maar dat is er nu wel met FindOut, een venture van Lemon.

Bekijk Artikel

Client case Atraxion

Ontdek in de video hoe Lemon Atraxion hielp met hun webshop. Naast webhosting, ontwikkelden we ook mee de nieuwe webfeatures, zoals een 3D simulator.

Bekijk Video

In gesprek met Gert-Jan

Gert-Jan van Het Land Van Ooit praat over het winkelmanagementsysteem Noah Store Manager en over de samenwerking met Lemon.

Bekijk Video

Our Lemon Fleet

Vanaf nu zie je door de straten cruisen met onze gepimpte Lemon-vloot!

Bekijk Video

Lemon haalt 1,5 miljoen omzet

Lemon realiseerde in 2016 een geconsolideerde jaaromzet van 1,5 miljoen euro. Da’s een stijging van 70 procent tegenover het jaar voordien.

Bekijk Artikel

Lemon groeit op alle niveaus

Made in Antwerpen omschrijft Lemon als het schoolvoorbeeld voor het traject van start-up naar scale-up.

Bekijk Artikel

Lemon on snow

Lemon ging op teambuilding skitrip. Plezant? Zeker! Maar dat verhaal kan onze aftermovie hoogstwaarschijnlijk beter vertellen...

Bekijk Video

The Lemon Zoo 360

Ons bedrijf lijkt soms een zoo. Voor deze 360°-video hebben we dit dan ook zéér letterlijk genomen...

Bekijk Video

Interhost Solutions: the rebranding

Deze handgetekende video kondigt het nieuwste logo van Interhost Solutions aan.

Bekijk Video

Dit was 2016

Het papieren vliegtuigje neemt je mee op reis doorheen het jaar 2016 van Lemon. Leun achterover, relax en geniet van je vlucht!

Bekijk Video

Bied mee op Cazou

Cazou is een platform om tweedehands kleding te kopen en te verkopen. Dit filmpje toont hoe je kan bieden op een bepaald item op het Cazou-platform.

Bekijk Video

Wat doet Booqit?

Booqit is een tech start up die medisch transport faciliteert en organiseert. Lemon maakt voor hen een animatievideo die de werking van deze service toelicht.

Bekijk Video

Klant van de maand - SiT'nSO

Lemon ontwikkelde een website voor SIT’nSO. In deze video zitten we samen met Nadine van SIT’nSO en praten we over deze splinternieuwe website.

Bekijk Video

Wat is Appje voor de borst?

Appje voor de Borst is een app die de onzekerheden over borstvoeding wegneemt. Deze video legt de werking van de app uit.

Bekijk Video

Masterdrinks Corporate video

Lemon gelooft sterk in het werken met iemand, in plaats van voor iemand. In samenwerking met Masterdrinks, maakte we deze Masterdrinks corporate video.

Bekijk Video

Teambuilding Spanje

Lemon trok met alle Lemon Squeezers naar Spanje voor een weekje teambuilding. Wees gewaarschuwd: deze aftermovie doet je wegdromen.

Bekijk Video

IT-innovatie Herentals

Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Interhost Solutions voorzag een flexibele oplossing met een nieuw telefoniesysteem en netwerkapparatuur.

Bekijk Video

Hoe werkt Cazou?

Kinderen worden snel groot. En jammer genoeg groeien hun kleren niet mee. Ontdek in deze video hoe je met Cazou vlug te kleine kleding inwisselt voor nieuwe.

Bekijk Video

Inhouse

Inhouse is een social media applicatie die de interne communicatie van een bedrijf leuk en overzichtelijk maakt. Deze video toont hoe het juist werkt.

Bekijk Video

Wat is Cazou?

Cazou is een nieuwe manier van online kleding kopen en verkopen. De video legt uit hoe het tweedehands kleding platform juist werkt.

Bekijk Video

Wat is Forganiser?

Forganiser is een HR-platform voor de organisatie van flexibele en vaste werknemers. De video legt van A tot Z uit hoe het allemaal in z’n werk gaat.

Bekijk Video

Lemon Friends: FIlip

Maak kennis met onze manager: Filip Smet!

Bekijk Video

Lemon friends: Christophe

Maak kennis met onze technical software director: Christophe Sysmans!

Bekijk Video

lemon friends: Mathias

Maak kennis met onze UX & Graphic Designer: Mathias Vanthienen!

Bekijk Video

lemon friends: Elia

Maak kennis met onze Sales & Marketing Manager: Elia Mariën!

Bekijk Video

we are Lemon

Wie is Lemon en wat doet Lemon? Dit filmpje biedt je alle antwoorden aan die je nodig hebt.

Bekijk Video