Lemon in full motion

Een dynamisch bedrijf heeft nood aan dynamische content. En die heeft Lemon. Ontdek hieronder onze collectie zelfgemaakte video’s en de artikels waarmee Lemon via de pers media-aandacht veroverde. En wat de toekomst betreft? Houd onze nieuwste avonturen in het oog, hier in onze digitale media & pers bibliotheek.

Lemon Companies voert wissel aan to...

Technologiebedrijf Lemon Companies in Kontich wordt vijf jaar en is elk jaar verdubbeld in zowel menselijk kapitaal als in dienstenaanbod. Om hun groei succesvo

Bekijk Artikel

MY INTERNSHIP AT AN EO BELGIUM BUSI...

Shrey, kort voor Shreyansh, kwam helemaal vanuit India naar België om hier bij Lemon een stage te doen.

Bekijk Artikel

MY INTERNSHIP AT AN EO BELGIUM BUSI...

Shrey, short for Shreyansh, came all the way from India to Belgium to do an internship here at Lemon. He joined us to get some first hand experience.

Bekijk Artikel

From Design to Prototype

In this interview with Materialise, Filip gave his unique insight on why 3D printing and speedy deliveries are crucial for Lemon projects.

Bekijk Artikel

Cazou groeit in Nederland

Het marktaandeel van Cazou, een tweedehands kledingplatform, groeit in Nederland. Kanaal Z maakte een reportage over het succes van onze venture (vanaf 10:40).

Bekijk Artikel

Forganiser als HR-droom

Computable noemt één van onze venture, namelijk Forganiser, het HR-platform van de toekomst. Waarom? Dat kom je te weten in hun artikel.

Bekijk Artikel

Meer over Appje voor de Borst

Bloovi schreef een artikel over onze venture Appje voor de Borst. Dit is een laagdrempelige app die de onzekerheden over borstvoeding wegneemt.

Bekijk Artikel

Lemon lanceert DiamondBase

Diamondbase, de app die het beheer en het delen van diamantcertificaten voor diamanthandelaars faciliteert, kreeg redactionele aandacht van Made In Antwerpen.

Bekijk Artikel

Reisjes en bier om talent te lokken

De award voor Meest Beloftevolle Starter (2017), leverde Lemon extra media-aandacht op. Zo schreef Gazet Van Antwerpen een artikel over ons.

Bekijk Artikel

Antwerpse bedrijven bekroond

VOKA reikte naar jaarlijkse traditie vier awards uit aan excellente Antwerpse bedrijven. Lemon werd daarbij verkozen tot Meest Beloftevolle Starter (2017).

Bekijk Artikel

Van start-up tot techbedrijf

Computable schreef een uitgebreid artikel over Lemon: wie we zijn, wat we doen en welke succesvolle projecten we reeds afleverden.

Bekijk Artikel

App voor borstvoeding

Appje voor de Borst veroverde aandacht van Ondernemen in Antwerpen, die de app beschreef als een treffend en innovatief voorbeeld van e-health.

Bekijk Artikel

Starter van de week: FindOut

Antwerpen leeft, dat is een feit. Een overzicht van wat er allemaal te beleven valt, bestond nog niet. Maar dat is er nu wel met FindOut, een venture van Lemon.

Bekijk Artikel

Lemon haalt 1,5 miljoen omzet

Lemon realiseerde in 2016 een geconsolideerde jaaromzet van 1,5 miljoen euro. Da’s een stijging van 70 procent tegenover het jaar voordien.

Bekijk Artikel

Lemon groeit op alle niveaus

Made in Antwerpen omschrijft Lemon als het schoolvoorbeeld voor het traject van start-up naar scale-up.

Bekijk Artikel