We ondersteunen en lanceren creatieve & innovatieve ideeën.

Lemon - Creative & Innovative Ideas - Hero Banner

We houden van creatieve en innovatieve ideeën. Ze veranderen hoe we leven, zowel individueel als in de samenleving. In een technologisch veranderende wereld kan het uitdagend zijn om op de juiste manier van idee naar volledig uitgewerkt product te gaan, dat klaar is om op de markt gelanceerd te worden. En dat is waar het moeilijke deel begint. Om het zojuist gelanceerde product te lanceren en op te schalen, hebt u de juiste distributiekanalen, de juiste marketingstrategie, de juiste promotieapparatuur, enzovoort nodig.

 

Hoe kan Lemon hierbij helpen?

Of je nu een start-up bent die IT-middelen nodig heeft om aan de slag te gaan, of een groot bedrijf dat een team met professionele IT-profielen achter hun idee wil hebben, wij kunnen een partner voor je zijn. Met al het bovenstaande in gedachten, kunnen we je helpen om uw idee van de grond te krijgen.

De eerste stap, of natuurlijk, is om je idee aan ons te presenteren. Als het idee onze interesse opwekt, afhankelijk van hoe ver je het idee reeds hebt uitgewerkt, gaan we verder met de volgende stap. Indien het idee goed uitgeschreven is, beginnen we met een functionele en technische analyse om te bepalen welke functies moeten worden geïmplementeerd en hoe we dit kunnen bereiken. Welke stappen we vervolgens nemen zijn afhankelijk van het project en hoe we de samenwerking structureren. Met ons team van technologisch onderlegde medewerkers met een brede kennis van creatieve, software- en hardware-oplossingen, ben je in de beste handen.

Ben je geïnteresseerd om meer over uw idee te vertellen en of we een mogelijke match kunnen zijn voor uw technologische vereisten? Vul het contactformulier in en laat ons weten dat je wil praten over je idee. We kunnen niet wachten om te beginnen!

Relevante Cases

Findout

Web Platform / Website

FindOut is een platform dat het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke platform van alle evenementen in Antwerpen aanbiedt.

Appje voor de Borst

Mobile App

Appje voor de Borst kan gebruikt worden om te meten wanneer, hoe lang en met welke borst jouw baby werd geborstvoed.

Forganiser

Web Platform

Forganiser is een revolutionaire tool voor online personeelsplanning dat het management van flexibele werkkrachten veel makkelijker en efficiënter maakt.

Diamondbase

Mobile App

Diamondbase faciliteert de communicatie van diamanthandelaars met hun klanten. Door een duidelijk overzicht kan een certificaat gevonden en gedeeld worden met contacten.