We ondersteunen en lanceren creatieve & innovatieve ideeën.

Lemon - Creative & Innovative Ideas - Hero Banner

We houden van creatieve en innovatieve ideeën. Ze veranderen letterlijk ons leven. Niet alleen ons  individueel leven, maar ook ons leven als samenleving. In een technologisch veranderende wereld is het vaak wel een uitdaging om een abstract idee om te zetten naar een volledig uitgewerkt en marktklaar product. De lancering van zo’n product, en de groeiondersteuning, vereist daarnaast ook de juiste distributiekanalen, een goede marketingstrategie, de gepaste promotiekanalen enzovoort.

 

Hoe kan Lemon hierbij helpen?

Of je nu een start-up bent die IT-middelen nodig heeft om aan de slag te gaan, of een groot bedrijf dat een team met professionele IT-profielen achter hun idee wil hebben: Lemon’s your match. We houden al het bovenstaande in gedachten en helpen om jouw idee van de grond te krijgen.

De eerste stap van dit proces is uiteraard dat je je idee aan ons presenteert. Wekt jouw idee onze interesse? Dan gaan we verder met de volgende stap, afhankelijk van hoe ver je het idee al hebt uitgewerkt. Op basis van het goed uitgeschreven idee, doen we een functionele en technische analyse. Daarin bepalen we welke functies we zullen implementeren, en hoe we dit concreet zullen bereiken. Welke stappen we vervolgens nemen, is uiteraard afhankelijk van elk project en van de keuzes rond de samenwerking. Je bent in ieder geval in de beste handen met ons team van technologisch onderlegde medewerkers en hun brede kennis van software-, hardware- en creatieve oplossingen.

Heb je interesse om ons meer te vertellen over jouw idee? Ben je overtuigd van de potentiële match tussen jouw technologische vereisten en het aanbod van Lemon?

Relevante Cases

Findout

Web Platform / Website

FindOut is het meest kwalitatieve, volledige en gebruiksvriendelijke evenementenplatform in Antwerpen en werd praktisch uitgewerkt door Lemon.

Appje voor de Borst

Mobile App

Lemon ontwikkelde Appje voor de Borst, een app waarmee jonge ouders alle praktische informatie over de voeding, de luiers en het gewicht van hun baby verzamelen.

Forganiser

Web Platform

Lemon ontwikkelde Forganiser, een tool om flexibele en vaste werkkrachten te managen. Het platform helpt bedrijven om hun werkkrachten efficiënt te vinden, te plannen en te betalen.

Diamondbase

Mobile App

Lemon ontwikkelde Diamondbase. Een app die een gestructureerd overzicht biedt van de diamanten van een diamanthandelaar en zo de zoektocht naar en de uitwisseling van certificaten faciliteert.

Laten we praten over je idee.

Contacteer ons