IT Services, de ruggengraat van digitalisatie

Systems/ networking

IT-infrastructuur vormt de ruggengraat van uw digitalisatie als onderneming. Wij staan onze klanten bij met alle aspecten van hun IT-omgeving. We bieden solide oplossingen die aansluiten op uw noden en meegroeien met uw onderneming. Afhankelijk van de activiteiten en omvang van uw onderneming werken we samen een duurzaam infrastructuurplan uit. Naast IT-infrastructuur leveren we ook peace of mind, met een up-to-date IT-omgeving kan uw onderneming zich volledig richten op haar core-business. Technologie staat nooit stil, net zoals onze lemon squeezers!

 

Oplossingen die we te bieden hebben?

Hardware en software

Wij bieden een uitgebreid en flexibel gamma aan betrouwbare hardware en software oplossingen. Dit gaat van het leveren en installeren van computers en servers, printers en firewalls op het gebied van hardware tot antivirus, private cloud en linux op software gebied.

 

Network & service

Termen als remote access, web filtering en VLAN klinken onbekend in de oren? Geen probleem, het reilen en zeilen van netwerkbeheer heeft geen geheimen meer voor onze lemon squeezers. Ze garanderen dan ook 100% uptime op uw netwerk.

Transparantie en flexibiliteit staan centraal in onze aanpak van uw IT, zo ook in onze onderhoudscontracten. Afhankelijk van uw noden bieden wij een unieke formule die perfect bij u aansluit.

Relevante Cases

Flying Tiger

IT infrastructure

Lemon voorzag de levering en installatie van de IT-infrastructuur van de Deense keten Flying Tiger Copenhagen. Gaande van kassa’s en beveiligingscamera's tot workstations en netwerk.

Stad Herentals

IT infrastructure

De stad Herentals had nood aan een nieuwe IT-infrastructuur. Lemon voorzag met veel plezier een flexibele all-in-one oplossing met een nieuw telefoniesysteem en nieuwe netwerkapparatuur.

Het land van ooit

IT-infrastructure

Het Land Van Ooit is een baby- en kinderspeciaalzaak waarvoor Lemon een nieuwe IT-infrastructuur, een webshop en een innovatief ERP/CRM-systeem voorzag.

Meer informatie over IT-infrastructuur?

Contacteer ons