We bouwen dynamische software.

Lemon - Software Development - Hero Banner

Websites en applicaties, of het web gebaseerde of mobiele apps zijn, bestaan uit meer dan ééntjes en nulletjes. Ze kunnen gebouwd worden in een oneindig aantal vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld verschillende codetalen (of stacks), zoals Java, JavaScript, PHP, .NET, enzovoort.

Elks heeft een andere benadering om de content tot bij de gebruiker te brengen (door middel van HTML). JavaScript, bijvoorbeeld, verkrijgt de nodige informatie van de server en wordt vervolgens omgezet tot HTML op de computer van de gebruiker (client-based). PHP, aan de andere kant, genereert de HTML reeds op de server en verstuurt deze op die manier naar de computer van de gebruiker (server-side).

Hier bij Lemon hebben we een groot team van developers met brede kennis over deze codetalen. Afhankelijk van het soort website of applicatie dat je in gedachte hebt kunnen wij de juiste oplossing aanbieden die perfect je noden aanvult.

 

Oplossingen die we te bieden hebben

Wat voor idee je in gedachte hebt, het is waarschijnlijk dat we het hier bij Lemon kunnen bouwen. We focussen ons normaal echter op specifieke oplossingen: Webgebaseerde applicaties, Mobiele applicaties, (Marketing) Websites en E-commerce.

Samana - Mockup

Webgebaseerde applicaties

Ben je op zoek naar een crowdfunding platform, een ERP, of eerder een sociaal platform? Heb je misschien een nieuw soort platform bedacht, of ben je een bestaand platform aan het innoveren? Bij Lemon ben je op het juiste adres.

Door veelgebruikte framework technologieën zoals Angular en Ember voor front-end en Java, MySQL en MariaDB voor de back-end, kunnen we ongeveer elke aanvraag aan, en kunnen we een kwalitatief product afleveren.

Mobiele applicaties

Applicaties voor mobiele telefoons en tablets kunnen elke vorm aannemen. Geen idee is te gek om in een app te zetten. Mobiele apps kunnen standalone zijn, of complementair aan een webgebaseerd platform dat je vorige zomer hebt gelanceerd. Hoewel we meestal op functionele apps focussen, houden we van een uitdaging om een spel te ontwikkelen, of een meer abstracte app. Native of hybride, we beginnen er graag aan.

Appje voor de Borst - Mockup

Websites

Er zijn enkele goede opties om te kiezen wanneer een website gebouwd wordt. In essentie zijn ze een variatie van applicaties, of zelfs geïntegreerd in deze apps. Afhankelijk van de benodigde flexibiliteit voor het vernieuwen van content kunnen we enkele oplossingen aanbieden.

Deze oplossingen reiken van basis HTML/CSS, tot volledig op maat gemaakte WordPress websites, vanaf scratch gebouwd. Als de database en functionaliteit erachter complexer worden kunnen we de website zelfs bouwen in een framework voor applicaties.

Lemon - Software Development - BBQ'tje

Relevante Cases

Diageo

Web Platform

Diageo Bar Academy fungeert als trainingsveld voor bar professionals. Het door ons gemaakt platform beheert alle administratie achter de planning van deze evenementen.

Participate

Angular web platform, Hybrid iOS/Android application

Participate is een crowdfunding en crowdsourcing platform dat specifiek werd ontwikkeld voor organisaties, verenigingen en publieke instellingen.

Samana

Web Platform / Website

Tot 2016 werd alle administratie van Samana en haar initiatieven manueel gedaan. Ons eerste project met Samana was de digitalisatie van het initiatief 'Blijven Reizen'.

BBQ'tje

Website / E-commerce

Hou jij ook van barbecuen of gourmet? BBQ'tje verzorgt levering- en cateringservices, zodat je gewoon kunt genieten.