We ontwikkelen en onderhouden dynamische software platformen.

Lemon - Software Development - Hero Banner

(Applicatie) ontwikkeling

Wist je dat websites, web-based apps en mobile apps bestaan uit meer dan alleen nulletjes en eentjes? In de wonderlijke wereld van development gebruiken developers verschillende codetalen (of een zogenaamde stack) die gebruikt kan worden om projecten te bouwen: websites, webapplicaties en mobiele applicaties. Enkele voorbeelden van deze stacks zijn Java, Javascript, PHP, .NET, enzovoort.

Al deze projecten worden in een zo behendig (agile) mogelijke manier. Afhankelijk van de scope, grootte en snelheidsvereisten van het project verzekeren we een volledige of gedeeltelijke beschikbaarheid van een product owner en een project manager.

Door uitgebreide ervaring in een variëteit van industrieën, en door het werken aan verschillende types en groottes van projecten voelen onze developers zich comfortabel in vele situaties. Als resultaat hebben zij een minimum aan setup tijd nodig en kunnen ze snel aan een nieuw project beginnen, waardoor ze efficiënt en vlot kunnen werken, zelfs aan projecten met een korte levenscyclus in een nieuwe omgeving.

Afhankelijk van het type website of applicatie, beiden we de juiste service aan, die perfect aansluit op hun noden. Gaande van software oplossingen voor websites (marketing en e-commerce) tot webgebaseerde of mobiele applicaties.

We gebruiken framework technologieën zoals Angular, React, React Native voor de voorkant, en Java of NodeJS voor de achterkant, met MySQL of MongoDB als database. Op deze manier kunnen we bijna elke aanvraag aan en kunnen we kwalitatieve producten aan onze klanten leveren.

Lees meer over het bouwen van websites, webapplicaties en mobiele applicaties.

Our stack

Angular

React Native

Java (Spring Boot)

HTML5

CSS3

Docker

Relevante Cases

Corporify

Web platform

Corporify is een op blockchain geïnspireerd platform, ontworpen door Lemon, dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt.

Oosterweel Werkt

Mobile app

De Oosterweelverbinding, iedereen die niet onder een steen heeft geleefd kent het wel. De bekende mobiliteitsproblemen rond Zwijndrecht en Linkeroever worden opgelost door deze verbinding.

Squire

web platform

Squire is een stageplatform dat het vinden van een stageplek voor studenten eenvoudiger maakt. Daarnaast kunnen bedrijven proactief op zoek gaan naar de ideale stagiair(e).

Multipharma

Mobile app

Wil je een gesprek aangaan over nulletjes en eentjes?

Contacteer ons