We ontwikkelen dynamische mobiele applicaties.

Mobiele applicaties

Zoals met webapplicaties is onze voornaamste focus om de organisatie van onze klant te helpen verbeteren, en om te verzekeren dat de applicatie die we voor hen bouwen helpt om hun doelen te verwezenlijken. Daarom beginnen we altijd met het analyseren van hun behoeften, wat ons helpt om de juiste oplossing te vinden binnen het budget. Als we daaruit moeten concluderen dat een mobiele applicatie niet de juiste oplossing is, dan kan een webapplicatie nog altijd een goed alternatief zijn (wist je dat we dit laatste ook kunnen optimaliseren voor het gebruik in een web browser?). Mocht het wel de juiste keuze zijn, dan starten we meteen met het openen van een account op de (iOS) App Store en/of de (Google) Play Store!

Geen idee is te gek om in een mobiele applicatie te gieten. Een standalone app of een applicatie die het webgebaseerde platform dat je vorige zomer hebt gelanceerd versterkt? Het kan allemaal!

Stappen in het proces

Analyse

We beginnen met het analyseren van de zakelijke processen die leven in de organisatie van onze klant en schetsen zo de vereisten voor het project. Stap per stap lijnen we zo de scope van het project af.

UX/UI

Met die vereisten als basis, beginnen we met de UX/UI fase om zo een niet-functioneel prototype te ontwerpen. Je kan hier meer informatie vinden over UX/UI.

Development

Het statische prototype, dat werd afgelijnd in de analyse en ontworpen gedurende design, wordt ontwikkeld naar een volledig functionele, gebruiksvriendelijke applicatie die toegankelijk is voor bezoekers zodra deze afgewerkt is. Je kan hier meer informatie vinden over development.

Relevante Cases

Multipharma

Mobile app

Carey

Mobile App

Carey is een mobiele coach die patiƫnten assisteert bij de aanloop naar een ingreep en de genezing nadien

Appje voor de Borst

Mobile App

Lemon ontwikkelde Appje voor de Borst, een app waarmee jonge ouders alle praktische informatie over de voeding, de luiers en het gewicht van hun baby verzamelen.

McKinsey & Company

Mobile App

McKinsey & Company is een multinational management consulting bedrijf dat een app nodig had om hun bedrijfsweekend bij elkaar te binden, die Lemon vervolgens ontwikkeld heeft.

Wil je een mobiele applicatie ontwikkelen of onderhouden bij Lemon?

Contacteer ons