We bouwen dynamische web platformen.

Webapplicaties

De reden om een webapplicatie te bouwen kan sterk variëren. Is deze applicatie bedoeld om zekere interne operationele processen efficiënter te maken? Of misschien dient een commerciële activiteit geoptimaliseerd te worden om meer bezoekers naar klanten te converteren?

Bij Lemon kijken we, eerst en vooral, naar onze klant. Het is belangrijk voor ons om een webapplicatie te bouwen die hun noden tegemoetkomt, en daarnaast ook binnen hun budget past. Hun nood kan gelenigd worden door een crowdfunding platform te bouwen, een ERP/CRM systeem, een sociaal platform, etc. Het kan ook een compleet nieuw type platform zijn, dat volgt uit een innovatief idee of innovatieve technologie.

Vooraleer we beginnen met bouwen, analyseren we de organisatie van onze klant om ons zo een breed mogelijke context te geven van wat zij nodig hebben om hun organisatie te verbeteren. Het heeft geen zin om een applicatie te bouwen die mogelijks reeds op de markt bestaat en misschien ook perfect hun noden aanvult. Ons doel is om hun organisatie te verbeteren, alleen zo kunnen wij die van ons zelf verbeteren.

Stappen in het proces

Analyse

We beginnen met het analyseren van de zakelijke processen die leven in de organisatie van onze klant en schetsen zo de vereisten voor het project. Stap per stap lijnen we zo de scope van het project af.

UX/UI

Met die vereisten als basis, beginnen we met de UX/UI fase om zo een niet-functioneel prototype te ontwerpen. Je kan hier meer informatie vinden over UX/UI.

Development

Het statische prototype, dat werd afgelijnd in de analyse en ontworpen gedurende design, wordt ontwikkeld naar een volledig functionele, gebruiksvriendelijke applicatie die toegankelijk is voor bezoekers zodra deze afgewerkt is. Je kan hier meer informatie vinden over development.

Relevante Cases

Diageo

Web Platform

Diageo verlicht de administratieve lasten van hun initiatief Diageo Bar Academy met een online platform, ontwikkeld door Lemon, dat op maat gemaakte planningen voorziet en beheert.

Samana

Web Platform / Website

Samana onderneemt initiatieven die de levenskwaliteit van chronisch zieken verbetert. Lemon zorgde voor een uniform platform dat de manuele administratie hiervoor digitaliseert.

Forganiser

Web Platform

Lemon ontwikkelde Forganiser, een tool om flexibele en vaste werkkrachten te managen. Het platform helpt bedrijven om hun werkkrachten efficiënt te vinden, te plannen en te betalen.

Inpress

Web Platform

Inpress ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert borden, doeken en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars.

Wil je een web applicatie laten maken of onderhouden door Lemon?

Contacteer ons