Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact
arrow back Icon

Lemon Companies haalt Stefan Jenart binnen als directeur Digital Transformation

Geschreven door

Sven Van Roy

Read the news article or just listen to it!

Kontich, 28 februari 2023 - Lemon Companies, het bedrijf uit Kontich dat ondernemingen helpt bij hun digitale transformatie, versterkt zich met Stefan Jenart. Hij zal zijn expertise inzetten om klanten nog beter te helpen om een digitale visie en strategie te ontwikkelen en hen klaar te stomen voor de digitale toekomst. Mét aandacht voor digitale stabilisatie binnen de chaos die er vaak heerst.

Categorie:

Digitale Transformatie

Lemon Companies maakt deel uit van de Supergood groep, een one-stop-shop voor alle services voor digitalisering, innovatie en communicatie, en is een digitale accelerator voor bedrijven. Concreet helpt Lemon organisaties bij het uitbouwen van de visie en strategie voor hun digitale transformatie, adviseert het hen bij het uittekenen van de digitale architectuur en wordt de digitalisering tenslotte geïmplementeerd.

We zijn zeer trots dat Stefan Jenart het Lemon team komt versterken. Lemon was al lang niet meer enkel de digitale toolbouwer, maar met deze aanwerving gaan we deze weg meer dan ooit verder inzetten zodat we nog meer kunnen focussen op de business impact van onze projecten", vertelt managing director Kirsten Rochtus.

Forse groei verwacht

Lemon werd opgericht in 2015 en groeide sindsdien uit tot een organisatie met 50 medewerkers. Om de vraag naar digitale transformatie bij te blijven, wil het bedrijf dit jaar nog eens 20 talenten aantrekken. Met Stefan Jenart, voormalige Head of Strategy bij Duke & Grace, is de groei al ingezet. Jenart heeft jarenlange ervaring in digitale strategie, met innovatie, design sprints (service design) en business potentieel spotten. Hij wil zijn expertise benutten om de klanten van Lemon niet alleen digitaal te laten transformeren, maar ook digitaal te laten stabiliseren.

Stefan Jenart: “Na de tijd van digitale transformatie en de implementatie van digitale technologieën, is het nu tijd voor digitale stabilisatie. De afgelopen jaren had je te maken met een werkelijke golf van transformaties, digitalisering en losse experimenten. Nu moet er orde komen in de digitale overblijfselen die niet altijd op elkaar zijn afgestemd. Zeker met de komst van AI generated content, automatisaties en metaverses. Er is dus nood aan een solide digitaal fundament, waarbij alle digitale initiatieven binnen een organisatie op elkaar aansluiten”.

“Wat mij vooral aantrekt bij Lemon, is dat het bedrijf niet alleen een digitale strategie ontwikkelt, maar die zelf ook uitbouwt en implementeert. Lemon bestaat uit denkers en doeners. Dat heb ik zelf ook altijd fijn gevonden. Ik hou ervan om op de markt te kijken wat consumenten missen, dat bloot te leggen en daar digitale oplossingen voor te vinden. En als we die oplossingen dan ook zelf volledig kunnen opbouwen, voel ik me als een vis in het water.”

Van ontwikkeling tot opleiding

Als deel van de Supergood groep kan Lemon rekenen op expertise van andere aangesloten bedrijven, waardoor klanten kunnen rekenen op een reeks totaaloplossingen. Lemon werkt zowel voor KMO’s als corporates. Van een boekhoudapplicatie voor de Big Four, een prestatie data dashboard voor een sportteam, een klantenportaal voor de mobiliteitssector, een mobiele applicatie voor de zorgsector tot een website voor zowel klein als groot. Lemon houdt ervan om nieuwe en innovatieve digitale oplossingen in verschillende omgevingen te ontwikkelen.

“We focussen, ontwikkelen en onderhouden alle soorten digitale oplossingen voor onze klanten, en zorgen daarnaast voor opleiding in het coachen”, zegt Kirsten Rochtus. “Voor ons is het belangrijk dat wij voor onze klanten geen black boxes opleveren, maar hen ook voorzien van een goeie kennisoverdracht. Digitalisering is niets als werknemers niet met de digitale tools kunnen werken.”

Lees ook:

Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons