Lemon, jouw digitale partner met business impact.

Hoe kunnen we jou helpen?

Digitale transformatie

User Research
Dit begint met het begrijpen van de behoeften en het gedrag van klanten (en prospecten). Dit kan worden gedaan door middel van enquêtes, interviews, en andere vormen van onderzoek.
Digital Opportunity Mapping
Hierbij brengen we de mogelijkheden van digitale technologieën in kaart om nieuwe kansen te identificeren en te benutten. We bundelen deze opportuniteiten in een digitale roadmap voor de volgende jaren.
Innovation (ideation)
Dit is het proces van het genereren van nieuwe ideeën tijdens design sprints met medewerkers, klanten of partners.
Digital Business Modeling
Hierbij worden nieuwe producten of diensten ontworpen die passen bij de digitale wereld. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er nieuwe verdienmodellen worden ontwikkeld of dat er nieuwe manieren worden gevonden om klanten te bereiken.

Digital architectuur

Digitaal landschap
Onze experts beoordelen uw huidige digitale architectuur en doen aanbevelingen voor een toekomstbestendig technologie landschap dat zowel legacy als innovatieve tracks ondersteunt.
Cloud
Cloudoplossingen voor kosteneffectieve en schaalbare software activiteiten. Onze Cloud experts helpen u de nieuwste Cloud technologieën te benutten om prestaties, beveiliging en flexibiliteit te optimaliseren en tegelijkertijd de operationele kosten te verlagen. Betaal alleen voor wat u gebruikt!
Infrastructure / DevOps
Wij bieden infrastructuur- en DevOps-oplossingen voor betrouwbare, veilige en schaalbare software activiteiten. Onze experts zorgen voor naadloze integratie, deployment en continue verbetering, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
UX/UI
Onze experts creëren intuïtieve en visueel aantrekkelijke interfaces die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen die de betrokkenheid en tevredenheid van gebruikers optimaliseren, wat leidt tot meer gebruikersadoptie en retentie.

Digital accelerator

Web applicaties
We bouwen web applicaties en web platformen volledig geïntegreerd in jouw IT-landschap en met een geweldige gebruikerservaring voor jouw medewerkers en/of klanten.
Mobiele applicaties
70% van het internetverkeer is mobiel en vergt een specifieke aanpak. Onze mobile experten ontwikkelen voor jou mobiele applicaties in de laatste nieuwe technologieën.
Websites
We bouwen kleine en grote websites met een geweldige gebruikservaring en een hoge conversie waardoor jouw doelstellingen binnen marketing, sales, HR,… kunnen gerealiseerd worden.
Digitale tools
We bouwen alle soorten digitale tools die jou uniek maken in de markt en integreren met jouw bestaande IT landschap.

Opleiding & coaching

Training
Kennisdeling staat centraal bij Lemon. We delen onze kennis met onze klanten dagelijks en ondersteunen hen indien gewenst met op maat gemaakte opleidingen.
Coaching
Onze trainingen stoppen niet met een éénmalige opleiding, we blijven jouw medewerkers ondersteunen met day to day coaching zodat ze continu blijven leren.
Lemon Academy
Onze eigen teams delen dagelijks kennis binnen onze Lemon Academy (snackable leaernings, Lemonaries, Tech Talks,…). Wanneer onze klanten hun eigen team wensen op te bouwen, zijn er mogelijkheden om toegang te krijgen tot onze Lemon Academy.
Lerende organisatie
Wij helpen onze klanten om te evolueren naar een lerende organisatie waar alle medewerkers continu blijven leren.