Lemon, jouw digitale partner met business impact.

Hoe kunnen we jou helpen?

Digitale transformatie

User Research
Dit begint met het begrijpen van de behoeften en het gedrag van klanten (en prospecten). Dit kan worden gedaan door middel van enquêtes, interviews, en andere vormen van onderzoek.
Digital Opportunity Mapping
Hierbij brengen we de mogelijkheden van digitale technologieën in kaart om nieuwe kansen te identificeren en te benutten. We bundelen deze opportuniteiten in een digitale roadmap voor de volgende jaren.
Innovation (ideation)
Dit is het proces van het genereren van nieuwe ideeën tijdens design sprints met medewerkers, klanten of partners.
Digital Business Modeling
Hierbij worden nieuwe producten of diensten ontworpen die passen bij de digitale wereld. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er nieuwe verdienmodellen worden ontwikkeld of dat er nieuwe manieren worden gevonden om klanten te bereiken.

Digital architectuur

Digitaal landschap
We brengen jouw huidige architectuur in kaart en adviseren jou richting een future proof digitaal landschap op 2 snelheden (legacy track en innovatieve track).
Cloud
On premise: we helpen jouw bedrijf transformeren naar een geschikte cloud architectuur.
Devops
We zorgen ervoor dat ontwikkeling en operaties nauw samenwerken zodat software sneller, efficiënter en veiliger kan opgeleverd worden.
UX/UI
We werken steeds innovatieve oplossingen uit die visionair zijn en vertrouwelijk voor de gebruiker. We focussen op moderne interfaces en vlotte user experience.

Digital accelerator

Web applicaties
We bouwen web applicaties en web platformen volledig geïntegreerd in jouw IT-landschap en met een geweldige gebruikerservaring voor jouw medewerkers en/of klanten.
Mobiele applicaties
70% van het internetverkeer is mobiel en vergt een specifieke aanpak. Onze mobile experten ontwikkelen voor jou mobiele applicaties in de laatste nieuwe technologieën.
Websites
We bouwen kleine en grote websites met een geweldige gebruikservaring en een hoge conversie waardoor jouw doelstellingen binnen marketing, sales, HR,… kunnen gerealiseerd worden.
Digitale tools
We bouwen alle soorten digitale tools die jou uniek maken in de markt en integreren met jouw bestaande IT landschap.

Opleiding & coaching

Training
Kennisdeling staat centraal bij Lemon. We delen onze kennis met onze klanten dagelijks en ondersteunen hen indien gewenst met op maat gemaakte opleidingen.
Coaching
Onze trainingen stoppen niet met een éénmalige opleiding, we blijven jouw medewerkers ondersteunen met day to day coaching zodat ze continu blijven leren.
Lemon Academy
Onze eigen teams delen dagelijks kennis binnen onze Lemon Academy (snackable leaernings, Lemonaries, Tech Talks,…). Wanneer onze klanten hun eigen team wensen op te bouwen, zijn er mogelijkheden om toegang te krijgen tot onze Lemon Academy.
Lerende organisatie
Wij helpen onze klanten om te evolueren naar een lerende organisatie waar alle medewerkers continu blijven leren.