Digitale transformatie

Ontdek meer

Jouw digitale transformatie aanpak

Lemon heeft een digitale transformatie aanpak die de mogelijkheden van digitale technologieën verkent en nieuwe kansen voor jouw organisatie ontgrendelt. We beginnen met het begrijpen van de behoeften van je klanten, vervolgens creëren we een digitale roadmap voor de toekomst en we sluiten af met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die perfect passen bij de digitale wereld. Dit alles in één pakket, voor een complete en revolutionaire digitale ervaring.

User Research

Dit begint met het begrijpen van de behoeften en het gedrag van klanten (en prospecten). Dit kan worden gedaan door middel van enquêtes, interviews, en andere vormen van onderzoek.

Digital Opportunity Mapping

Hierbij brengen we het huidige digitale ecosysteem van uw organisatie en de mogelijkheden van digitale technologieën in kaart om nieuwe kansen te identificeren en te benutten. We bundelen deze opportuniteiten in een digitale roadmap voor de volgende jaren.

Innovation (ideation)

Dit is het proces van het genereren van nieuwe ideeën tijdens design sprints met medewerkers, klanten of partners.

Digital Business Modeling

Hierbij worden nieuwe producten of diensten ontworpen die passen bij de digitale wereld. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er nieuwe verdienmodellen worden ontwikkeld of dat er nieuwe manieren worden gevonden om klanten te bereiken.

Lemon ontdekt de digitale mogelijkheden van jouw organisatie

Jullie hebben natuurlijk al jarenlang aandacht besteed aan digitalisering: wellicht zijn er nog een paar initiatieven en experimenten die lopen. Maar welke van deze elementen zijn nu echt bruikbaar? Lemon gaat samen met de hele organisatie op zoek naar digitale stabiliteit door middel van co-creatie. We duiken in de (digitale) noden van jullie klanten en prospecten, terwijl we tegelijkertijd kijken naar de digitale mogelijkheden van jullie producten en diensten. Met de juiste digitalisering op de juiste plaatsen kan er namelijk vandaag de dag meer gedaan worden met dezelfde capaciteiten van het bedrijf.

Explore

Touch

We speuren naar inzichten over de markt, de sector en andere inspirerende domeinen die ons kunnen bijstaan. We onderzoeken de noden van klanten en prospecten, en analyseren jullie huidige producten en diensten.

Ideate

We gaan in kleinere groepen of als één grote groep in overleg. Mensen die dagelijks met klanten werken, krijgen de kans om hun ideeën te delen. Indien mogelijk stellen we zelfs een speciaal team samen om een werkbaar proof of concept te ontwikkelen dat de ideeën weerspiegelt. Zo wordt ideation concreet en tastbaar.

Envision

Live

We creëren samen een roadmap die de digitale ambities van jullie interne afdelingen op een logische manier voor de toekomst uitspreidt. Hierbij profiteer je van het voordeel van Lemon, dat vanuit een technisch perspectief de juiste keuzes maakt die op elkaar zijn afgestemd en leiden tot de beste resultaten.