Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact
arrow back Icon

7 redenen om voor Low-Code te kiezen

Geschreven door

Jan Willem Cornelis & Christian Bell

Read the news article or just listen to it!

Low-Code groeit met de dag. Hoe kan u ervoor zorgen dat Low-Code helpt uw bedrijf te laten floreren? Deze blogpost bekijkt de voornaamste redenen om voor Low-Code te kiezen.

Categorie:

#Low-Code

Hoge mate van controle

Low-Code is verschillende stappen verder dan het bouwen van een spreadsheet. Met Low-Code documenteert u workflows en entiteitmodellen, bepaalt u de velden die moeten worden opgenomen en de mensen die erbij moeten worden betrokken en test u de software, waardoor u meer controle hebt dan bij het opzetten en delen van een spreadsheet.

Een extra werktuig in de gereedschapskist

Grote bedrijven hebben vaak moeite om snel genoeg wijzigingen in het kernsysteem door te voeren om ROI te behalen. Wanneer de houdbaarheid van een applicatie niet lang genoeg is om deze economisch levensvatbaar te maken, biedt geen enkele code IT-teams een andere optie. Door werknemers in staat te stellen de software te ontwikkelen die ze nodig hebben, kan het bedrijf snel vooruitgang boeken, waardoor de IT-afdeling zich kan concentreren op andere prioriteiten.

Stimuleert innovatie en dicht gaps in technische vaardigheden

Door softwareontwikkeling te democratiseren en open te stellen voor uw werknemers, krijgen de mensen die het werk het beste begrijpen meer controle over de tools die ze gebruiken en resultaten die ze opleveren. Van het oplossen van problemen die rechtstreeks verband houden met hun werk tot het opschalen van oplossingen voor organisatorische problemen, ideeën kunnen snel worden geformuleerd, getest en geprototypeerd. Low-Code helpt bij het dichten van de vaardigheidskloof op het gebied van softwareontwikkeling, iets waar veel organisaties mee worstelen.

Minder risico, meer functionaliteit

In tegenstelling tot offline spreadsheets, wordt van de in Low-Code ontwikkelde software een back-up gemaakt in de cloud en biedt het gedetailleerde auditing, wijzigingscontroles, rolling back en versiebeheer

Machtigingen kunnen worden verleend om de juiste mensen toegang te geven tot de informatie die ze nodig hebben. Er kunnen besluitvormingsworkflows worden ingevoerd die controle bieden over de manier waarop werk wordt voltooid en volgende stappen worden genomen. Bovendien kunnen gegevens in de juiste structuur worden bijgehouden met behulp van toegestane velden

Low-Code-platforms bieden ook de mogelijkheid om velden te koppelen en zo relaties te leggen tussen verschillende soorten informatie. Platforms zijn meestal zo ontworpen dat, als een link tussen twee velden wordt verbroken, het andere veld zich aanpast om ervoor te zorgen dat het platform nog steeds geschikt is voor het doel.

Al deze factoren samen bieden een veel geavanceerdere oplossing voor spreadsheets.

Verhoogde productiviteit

Veel taken kunnen via een applicatie worden gedigitaliseerd, waardoor processen worden geautomatiseerd, handmatige interventie wordt verminderd en het werk wordt gestroomlijnd. En met veel minder risico op handmatige codeerfouten is Low-Code snel en gemakkelijk te gebruiken - volgens Forrester tot 10 keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Integratie van gegevens en systemen

Als u een bestaand platform hebt dat moet worden geïntegreerd met nieuwe functionaliteiten, is Low-Code een uitstekende keuze. Door het gebruik van API's en webextensies kunt u koppelen aan meerdere systemen waardoor het bereik van uw nieuwe en bestaande software wordt vergroot en gegevens altijd up-to-date zijn.

Kosteneffectief

Als u voor een bedrijfsoplossing kiest, lopen de kosten al snel op. Maandelijkse gebruikerslicenties kosten meestal honderden ponden per persoon, wat snel oploopt tot tienduizenden per jaar. En met extra, complexe functionaliteit die uw team vaak niet zal gebruiken, zijn bedrijfsoplossingen niet altijd het beste gebruik van uw geld.

Low-Code is veel kosteneffectiever vanwege de snelheid en de juiste bouwstandaard, waardoor uw teams alles krijgen wat ze nodig hebben en niets wat ze niet nodig hebben.

Wilt u in contact komen met ons Low-Code team? Neem contact met ons op!

Lees ook:

Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons