Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact
arrow back Icon

Lemon slaat de handen in elkaar met de opleiding International Business Management van Arteveldehogeschool

Geschreven door

Stefan Jenart

Read the news article or just listen to it!

Lemon, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van digital engineering en business consultancy, kondigt met trots een partnerschap aan met Arteveldehogeschool. Dit partnerschap komt tot stand binnen de Engelstalige bacheloropleidingen International Business Management (IBM) en International Organisation Management en belooft een verrijking te zijn voor zowel de (internationale) studenten als het bedrijfsleven.

Categorie:

Partnership

Arteveldehogeschoolheeft ervoor gekozen om Stefan Jenart aan te trekken als expert coach en docentvoor de derdejaarsmodule entrepreneurschip Lab om er zijn diepgaande kennis enpraktijkervaring te delen.

 

HetEntrepreneurship Lab, biedt studenten de kans om uit de eerst hand te leren vanprofessionals in het veld bijgestaan door onderwijsexperts. Stefan Jenart zalhen begeleiden in het begrijpen en omarmen van ondernemersschap, Go-To-Marketaanpak en bedrijfsontwikkeling, wat essentiële vaardigheden zijn voor deondernemers van morgen.

 

"Ditpatrnerschap met Arteveldehogeschool weerspiegelt onze toewijding om bij tedragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie zakelijke leiders,"zegt Laurent Janssens, CEO bij Lemon. "Wij geloven sterk in het bealng vanpraktijkgericht leren en zijn verheugd dat we een actieve rol kunnen spelen inhet vormgeven van de professionele groei van deze studenten."

 

Arteveldehogeschoolwaardeert de inzet van Lemon om zijn expertise en inzichten te delen. "Westreven er continu naar professionals te betrekken in alle aspecten van onze(onderwijs)werking. Het is van onschatbare waarde voor onze studenten om te lerenvan professionals die met twee voeten in de praktijk staan" zegtopleidingshooft Neji Milad. "Dit partnerschap gerandeert een impactvollepraktijkervaring voor onze studenten en draagt bij aan de relevantie van onsopleidingsprogramma's"

 

Hetpartnerschap tussen Lemon en Arteveldehogeschool is een boeiende stap in derichting van het bouwen van bruggen tussen het bedrijfsleven en het onderwijs.Beiden partijen zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de makers van dewereld van morgen helpt klaar te stomen als innovatieve denkers… en doeners.

Lees ook:

Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons