Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact

EY

Klant

EY

Focus

Java, Angular

Categorie├źn

Interne facturatietool

Voor EY hebben wij een intern factureringsbeheerprogramma ontwikkeld. De applicatie haalt gegevens op en exporteert deze naar verschillende interne gegevensbronnen. De gegevens worden getoond in een aanpasbare dataset waar alle klantgegevens zichtbaar zijn en waar gebruikers verschillende KPI's en metrics kunnen aanpassen en simuleren om budgetten en facturen te genereren. Na het genereren van de facturen wordt een slimme workflow in gang gezet die verschillende vervolgacties initieert. De applicatie is volledig gebouwd als een performante webapplicatie en vereenvoudigt het facturatieproces en verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk.

EY heeft ons gevraagd een applicatie te ontwikkelen. Deze applicatie moet gegevens ophalen en exporteren naar verschillende interne gegevensbronnen.

Oplossing

De applicatie haalt gegevens op en exporteert deze naar verschillende interne gegevensbronnen. De gegevens worden getoond in een aanpasbare dataset waar alle klantgegevens zichtbaar zijn en waar gebruikers verschillende KPI's en metrics kunnen aanpassen en simuleren om budgetten en facturen te genereren. Na het genereren van de facturen wordt een slimme workflow in gang gezet die verschillende vervolgacties initieert. De applicatie is volledig gebouwd als een performante webapplicatie en vereenvoudigt het facturatieproces en verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk.

Enkele collega's die meegewerkt hebben aan dit project:

Laurent Janssens
Operating Manager
Rhino Van Boxelaere
Software Engineer
Kristel Pire
Software Engineer
Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons