Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact

Inpress

Klant

Inpress

Focus

Platform, Website, App, Design, Development

Categorieën

Platform

Inpress ontwerpt, realiseert, installeert, verwijdert en stockeert vastgoedborden, banners en stickers in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. Zij worden gezien als de grootste producent-leverancier-installateur in Vlaanderen en Brussel. Voor projectontwikkelaars met internationale projecten voeren zij ook opdrachten in het buitenland uit.

Inpress was op zoek naar een manier om hun klanten een duidelijk overzicht te geven van elke bestelling. Communicatie is iets waar Inpress veel aandacht aan besteedt, zodat de klant constant op de hoogte is van zijn project. Een platform zou hiervoor de juiste oplossing zijn. Dat is waar Lemon mee aan de slag is gegaan.

Oplossing

Dankzij Inpress Immo online weet de klant alles over elke opdracht: plaats en datum van plaatsing, type immo-bord of -sticker, feedback over de omstandigheden bij de plaatsing, noem maar op. De voortgang van de opdrachten is te zien in een procentuele flow. Bovendien kan hij dankzij handige pictogrammen het overzicht in één oogopslag bewaren.

Enkele collega's die meegewerkt hebben aan dit project:

Kristel Pire
Software Engineer
Wouter Van Oosten
Project Manager
Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons