Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact

Samana

Klant

Samana

Focus

UI, UX, Development, App

Categorie├źn

Platform, Website, UX

Samana is een organisatie die de wereld ziet door de ogen van mensen met een chronische ziekte en hun verzorgers. Vanuit dit perspectief zijn al tal van activiteiten en projecten gelanceerd die de kwaliteit van hun leven proberen te verbeteren, zoals 'Keep Traveling' en 'Local Operation'.

Tot 2016 gebeurde het beheer van deze initiatieven volledig manueel. Zo moesten papieren inschrijvingen voor vakanties eerst hun weg vinden naar de juiste en geautoriseerde persoon, die de gegevens vervolgens handmatig in het systeem moest invoeren. Vandaag is dat een ander verhaal, want Lemon zorgde voor de volledige digitalisering van de initiatieven 'Stay Traveling' en 'Local Operation'. Ook de nieuwe Samana-website bouwden we zelf.

Oplossing

Een van de meest in het oog springende activiteiten van Samana is "Keep Traveling". Dit is een programma dat mensen met een chronische ziekte in staat stelt te blijven reizen, ondanks hun handicap. De administratie van dit programma is enorm. Naast de administratie van de chronisch zieken en de medewerkers van Samana moet er ook rekening gehouden worden met de administratieve zaken rond vrijwilligers en mantelzorgers. Lemon ontwikkelde daarom een webapplicatie die het hele administratieve proces verzorgt, gaande van brochures, inschrijvingen en bevestigingen van hotels tot de distributie van materialen.

Enkele collega's die meegewerkt hebben aan dit project:

Laura Devriendt
Solution Architect
Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons