Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact

Diageo

Klant

Diageo

Focus

Java, Angular, MariaDB, Docker

Categorie├źn

Platform

Het Diageo Bar Academy Booking Management System of DBA BMS is een online platform dat op maat gemaakte roosters voor barprofessionals aanbiedt en beheert. Diageo vermindert de administratieve last van het Diageo Bar Academy initiatief, waardoor het beheren van een groot aantal bareigenaren en barpersoneel een fluitje van een cent wordt.

Diageo is een van de grootste alcoholproducenten ter wereld en is een overkoepelende organisatie voor grote alcoholmerken zoals Smirnoff, J&B, Baileys en Tanqueray. Een van hun vele initiatieven is het concept van de Diageo Bar Academy, die fungeert als een opleidingsterrein voor barprofessionals. Het beheer van een groot aantal eigenaars en barpersoneel brengt echter een grote administratieve last met zich mee.

Oplossing

Het planningsplatform van Diageo Bar Academy is zo ontworpen dat elke gebruiker dezelfde interface te zien krijgt, maar dan aangepast aan de rol van de gebruiker. Een bareigenaar kan bijvoorbeeld personeel inschrijven voor trainingssessies en de opkomst bijhouden, terwijl een verkoper informatie kan vinden over klanten om specifieke evenementen aan te bieden.

Enkele collega's die meegewerkt hebben aan dit project:

Laurent Janssens
Operating Manager
Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons