Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact

DAS

Klant

DAS

Focus

UX / UI, Webdesign, Web development, Webapplicatie, Front-end, Back-end

Categorieën

Webapplicatie, Website

Het introduceren en creëren van de digital sector is een topprioriteit voor D.A.S.. Hier heeft Lemon de meeste inspanning in gestoken. Via deze selector is er een efficiëntere mogelijkheid om tot het gewenste resultaat te komen dat de juiste verzekering weergeeft op basis van de persoonlijk ingevoerde gegevens. Lemon zorgt ervoor dat er trainingen worden gegeven met de nodige uitleg over het upgraden en updaten van de applicatie, zodat D.A.S. op de hoogte is van de werking van de app. De website is gelanceerd door Lemon, op basis van de grafische informatie en wensen van D.A.S. volgens het ontwerp. Lemon is verantwoordelijk voor de juiste werking van de website die door D.A.S. wordt gebruikt.

D.A.S. had een gemakkelijke en efficiënte manier nodig om de klanten de verschillende verzekeringsopties te tonen. Door het grote aanbod werd het onduidelijk voor de klant. De behoefte was om hier meer duidelijkheid in te scheppen, dankzij een digitale transformatie, zodat de klant een duidelijk beeld kon krijgen van de beschikbare verzekeringsopties.

Oplossing

Het project bestond voornamelijk uit het implementeren van een transformatie waarbinnen de verzekeringsmakelaar gemakkelijk de juiste producten aan de klant kan aanbieden. Op basis van informatie over de situatie van de klant kunnen makelaars producten aanbieden die het meest geschikt zijn voor de klant.

Enkele collega's die meegewerkt hebben aan dit project:

Vincent Bott
Software Engineer
Rhino Van Boxelaere
Software Engineer
Michael Schoenmakers
Technical Lead
Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons