Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact

LEF weekend

Op zaterdag 2 oktober heeft onze Lemon Tribe z’n meest avontuurlijke outfit en stapschoenen aangetrokken want het was weer tijd om te laten zien hoeveel LEF we in ons mars hebben. We gingen op een avontuurlijk weekend in Durbuy! 

Met onze Lemon-wagens aangekomen in de Ardennen, was het eerst tijd om onze maagjes te vullen met een ontbijtje en een tasje koffie. Eens iedereen zijn oogjes geopend waren was het tijd om erin te vliegen.

Eerste activiteit? Klimbos! We kunnen je vertellen dat er geen betere manier is om de dag te starten dan klimmen en klauteren van hindernis tot hindernis, middenin de mooie natuur. Voor zij die hoogtevrees hebben, was dit een grote uitdaging. Maar we laten niemand achter, we moedigden elkaar aan om elke hindernis te nemen. Oké, we hebben ook wel wat gesukkeld en sommige zijn ook gewoon gecrasht.

Na deze stevige ochtendactiviteit was het tijd om onze batterijen weer op te laden met een lekkere lunch in Bar’Bru. We konden de rust wel even gebruiken want de volgende activiteit op onze planning was… een kajaktocht van 8km op de Ourthe. 

Iedereen koos zijn/haar partner, we deden onze zwemvesten aan en weg waren we.Sommige van ons vonden het best een spannende tocht, maar de meesten waren helemaal in hun element

Na ons kajakavontuur was iedereen moe maar voldaan. En na alle caloriekes die we verbrand hebben, was dat BBQ buffet meer dan welkom. En dan maar meteen neerploffen in bed… 

Oké, nee beetje realistisch blijven hé… We zijn natuurlijk allemaal nog een pintje, of twee (drie..) gaan drinken en we hebben onze dansbenen bovengehaald. Sommige van ons hebben zelfs nog een avond duik in het zwembad genomen. Heu maar het was oktober? Ja,klopt, da’s LEF hé 

Nu zou je denken die hebben in hun bed gelegen tot de middag, maar nee! We moesten alweer vroeg uit de veren, want ons weekend was nog niet afgelopen. Om 9 uur hebben we met kleine oogjes (of ja, toch de meesten van ons) ontbeten. Sommige onder ons maakte daar rare keuzes in, zo genoot Sven van een lekkere kom cornflakes met ketchup.

Om 09u45 kon onze laatste activiteit beginnen: Fast Tag. Een teamactiviteit waarbij we zoveel mogelijk punten moesten behalen door het overwinnen van obstakels en het oplossen van puzzels. Je zou denken dat dit echt een band schept en dat je samenwerkt maar ik kan je verzekeren dat het ieder voor zich was hier!

Na dit avontuurlijke en vooral grappige weekend, stapten we terug in onze Lemon auto’s om naar de ClubHouse te rijden. Laat ons zeggen dat de terugrit ietsje stiller was dan onze heenrit😴

Onze volgende teambuilding komt er weer bijna aan, benieuwd wat we dit jaar in petto hebben?

Schrijf je hier in voor de volgende editie!
Bedankt om jezelf in te schrijven voor het event. Tot snel!
Oops! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons