Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact

skireis

Eens per jaar trekt de volledige Lemon Tribe richting de sneeuw. Na twee jaar corona keken we er meer dan ooit naar uit! DE LEMON SKITRIP

Op 9 maart, voor de meeste onder jullie een door-de-weekse woensdag, zijn we na een dag developen en designen in onze lemon wagens gestapt. By the way heb je onze lemon wagens al gespot?? 

De tocht naar Alpe d'Huez

Alpe d’Huez heeft zo’n 250 km aan geprepareerde pistes. Waarvan eentje 16 km is. Ideaal dus voor ons. Voor moest je het nog niet weten wij zijn een super sportieve bende! 

Na een tocht van 9 uur, en enkele McDonald’s bezoekjes later kwamen we aan in Alpe d’Huez. Aangezien het al best laat was, hebben we ons snel naar ons bedje begeven. En maar goed ook, want in de ochtend moesten we nog om ons skimateriaal. 

Na veel passen en proberen waren de meeste van ons in staat om de piste op te gaan, ik zeg de meeste omdat Laurent heel graag elke skibot in de zaak wou proberen. 

Skiers onder ons

Enkele super sportievelingen stapten onmiddellijk op de skilift richting zwarte piste. Wist je trouwens dat onze dames echte natuurtalenten zijn? Zo skieën Elise, onze UX/UI designer en Kirsten, onze sales de benen van onder hun lijf en proberen vincent, Tom en Lex hen bij te houden. 

Ook beneden aan de piste waren er Lemons te vinden, met iets minder snelheid maar met minstens evenveel plezier, zetten enkele van onze Lemons hun allereerste stapjes op de skipiste. Gelukkige waren er voldoende collega’s om hen te helpen (oké, soms hebben we ook wel gelachen). 

In de middag hebben we genoten van de zon en hebben we een geweldig gerechtje gevonden. Als je van kaas houdt dan is dit echt iets voor jou! 

Après-ski

Na een hele dag skiën, hebben we ons verzameld voor een après-ski, gelukkig is Alpe d’Huez ook hier een ideale plek voor. In de Folie Douce hebben we opnieuw het beste van onszelf gegeven en zo kwam er aan de eerste dag op de piste stilaan een einde. We keerden terug naar onze stulp, en genoten daar van een kaas en wijnavond. 

Na een goeie nachtrust kwamen de pistoletjes en croissantjes aan de deur. Met een goed ontbijtje binnen gingen we de piste bij Vaujany verkennen, sommigen opnieuw op de latten en anderen gingen te voet verder (Laurent ging eerst weer zijn botten ruilen want het waren toch niet de juiste). Omdat beelden meer dan woorden spreken verwijs ik jullie hier verder onze super vette aftermovie! 

Avondspel

Het sfeerbeheer-team had een avondspel voorbereid met leuke opdrachten zoals liedjes zingen terwijl je enkel “Lemon” mag zeggen of huisdieren van onze collega’s herkennen of de Totems van Wouter, Ivan, Sven, Ellen, Cis nog herinneren. Na weer een avondje goed gelachen zijn we moe maar voldaan in ons bed gekropen. 

Laatste dag

Skidag 3 brak aan, en vandaag gingen we een kleinere skilift naar boven nemen. Aangezien we sliepen in Vaujany konden we ook daar een liftje naar boven nemen om zo het gebied te bereiken en enkele andere pistes te ontdekken. Zo gezegd zo gedaan, we zijn die dag niet naar Alpe d’Huez gegaan. We kunnen het je warm aanbevelen om de kleinere lift te nemen en in Vaujany, en iets meer te genieten van de rust. 

Als laatste avondmaal hadden we plaats in l'étape de montes & merveilles, waar we lekker konden smullen van een driegangenmenu om ons vingers van af te likken! Een heerlijke tomatensoep om ons op te warmen gevolgd door een hammetje met kroketjes en groentjes en als dessert een brownie met slagroom. Eens de maagjes gevuld waren keerden we terug naar ons verblijf voor een karaoke-night, waarbij iedereen zijn beste zangstem kon boven halen. Note to self: oordoppen meenemen volgend jaar!!

En zo hebben kwam er uiteindelijk ook een einde aan de laatste dag en aan deze geweldige skitrip, er restte ons enkel nog in te pakken en de tocht naar de ClubHouse in te zetten. 

Schrijf je hier in voor de volgende editie!
Bedankt om jezelf in te schrijven voor het event. Tot snel!
Oops! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons