Projects
About
News
Events
Jobs
0
Contact
arrow back Icon

Code less POC more

Geschreven door

Jan Willem Cornelis & Christian Bell

Read the news article or just listen to it!

In 2017 voorspelde Chris Wanstrath, CEO van Github, dat de toekomst van coderen zonder code zou zijn. Low-Code zou een veelbelovend alternatief worden voor traditioneel coderen. Vijf jaar later lijkt deze voorspelling uit te komen. Volgens Forresters zal de Low-Code markt in 2022 in totaal 21 miljard waard zijn! Waarbij grote spelers als Microsoft, Google, Amazon, Dell, Rakuten, Zendesk,... allemaal investeren in Low-Code oplossingen. In tijden waar de vraag naar nieuwe software oplossingen het aanbod overtreft, lijkt Low-Code te floreren. Low-Code biedt ontwikkelaars een toolkit om sneller en efficiënter te werken.

Categorie:

#Low-code

Wat is low-code precies?!

Low-code is een middel om mobiele of desktop oplossingen te bouwen met een beperkt gebruik van custom code. Toepassingen worden gebouwd aan de hand van kant-en-klare bouwstenen. Deze blokken worden geleverd door het platform, zodat een juiste selectie van het platform resulteert in:

  • Efficiëntie van de ontwikkelingscyclus
  • De nieuwste beveiligingsstandaarden zijn ingebouwd
  • Meer aandacht voor functionaliteit in plaats van het schrijven van de juiste code
  • Plug-and-play integraties met bestaand landschap

Hoe kunnen wij u helpen Low-Code in te zetten om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken?

De traditionele manier om ideeën tot oplossingen te ontwikkelen is vaak tijdrovend en duur. Een traditionele ontwikkelingsstroom bestaat uit functionele analyse, gevolgd door technische analyse die resulteert in ontwikkeling. Low-Code oplossingen beperken de functionaliteit, maar dit betekent dat de functionaliteit sneller en kostenefficiënter kan worden geanalyseerd. Hierdoor kunt u een meer iteratief proces opzetten, gebaseerd op werkelijke functionaliteit.

Verschillende Low-Code platformen laten u toe om gespecialiseerde oplossingen te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om de juiste (combinatie van) platformen te kiezen die beantwoorden aan uw behoeften. Om u te helpen, hieronder een overzicht van wat wij zien als de meest waardevolle platformen op de markt en het specifieke gebruik ervan:

Dit zijn slechts enkele van de onderscheidende factoren waar rekening mee wordt gehouden bij de keuze van een correct Low-Code platform. Voor verdere begeleiding kan u steeds terecht bij ons. 

Wilt u in contact komen met ons Low-Code team? Neem contact met ons op!

Lees ook:

Arrow white - hover in

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons

Laten we praten

Waving hand asset

Contacteer ons